Ce va face George Simion cu toată mâncarea care a rămas după nunta de sâmbătă: ”Avem și brânză de la nea Gigi” / FOTO

George Simion a organizat o nuntă ca în povești, sâmbăta trecută, la care toți cetățenii României au fost invitați. După fastuosul eveniment, liderul AUR a rămas cu o mulțime de alimente și preparate, printre care și brânză primită de la faimosul Gigi Becali. Iată ce are de gând să facă cu toată mâncarea rămasă!

George Simion a mărturisit că pentru nunta câmpenească pe care a organizat-o a fost nevoit să scoată din buzunar în jur de 12.000 de euro. Totul a ieșit așa cum și-au dorit mirii, chiar dacă la eveniment au avut loc și momente neplăcute.

Ce va face George Simion cu toată mâncarea

După nuntă, George Simion a povestit la Antena 3 că a strâns în numerar suma de 72.000 de euro și că va trece această sumă transparent în declarația lui de avere, așa cum este obligat de lege.

Screenshot 20220830 101753 Facebook

De altfel, liderul AUR a mărturisit că va investi în construcția spitalului mobil, în luna februarie a anului 2023. George Simion s-a filmat cu câteva ore în urmă chiar în TIR-ul frigorific unde a depozitat toată mâncarea rămasă după nuntă.

Mii de români au fost prezenți la nunta pe care au numit-o ”nunta anului”. Liderul AUR a povestit că i-a rămas foarte multă mâncare, cum ar fi ceapă, morcovi, jumătate de tonă de cartofi, mici, carne de pui, muștar, dar și alte alimente.

George Simion, detalii de ultimă oră, pe Facebook

Așadar, George Simion a povestit pe contul său personal de Facebook că toată mâncarea rămasă va fi dusă la azile de bătrâni și centre de plasament pentru copii din Vâlcea, dar și din împrejurimi.

De asemenea, liderul AUR a povestit că, în acest sens, trupele de voluntari sunt pregătite.

”Uite, avem și brânză de la nea Gigi, ne-au mai rămas 600 de kilograme. O să ajungă acolo unde le e locul, la români, fiți alături de noi, noi suntem singurii care suntem alături de români”, a spus George Simion.

Au fost și momente de panică la nunta lui George Simion, atunci când s-a anunțat o alertă cu bombă, care s-a dovedit a fi o alarmă falsă. Poliția și pirotehniștii au ajuns la fața locului și, din fericire, niciun nuntaș nu a fost în pericol.