luni, 21 septembrie 2020

Frica Andreei Bălan: Refuză categoric să aibă angajați

Știrile zilei

O nouă boală a apărut în China. Mii de persoane au fost diagnosticate cu febră malteză

Mii de persoane din nord-vestul Chinei au fost diagnosticate cu febra malteză, noua boală care a pus stăpânire pe...

Când a văzut poza cu viitorul ginere, mama acestei tinere a îngheţat! Cine era, de fapt, bărbatul

O femeie din Marea Britanie a decis să facă mai multe „săpături” după ce a văzut o fotografie în...

Ardeiul iute poate salva mii de vieti intr-un minut!

Doi medici foarte buni naturisti, Doctor John Christopher si Doctor Richard Schulze, vorbesc de foarte mult timp despre beneficiile...

Andreea Bălan este una dintre cele mai deschise artiste din Romania. Ea a dezvăluit recent de ce anume se teme cu adevarat! Artista a povestit că nu își dorește să aibă angajați pentru că ii este frica… Motiv pentru care, alege să facă totul de una singură, de la organizarea evenimentelor, pana la costume de scenă, treburi casnice, cumpărături, etc. Si reuseste tot ce isi propune, demonstrand ca este o femeie puternica, careia nu ii place sa depinda de nimeni.

„Este greu, pentru că îmi ocupă foarte mult timp. Pe lângă faptul că mă ocupam de Instagram și de Facebook, acum mă ocup și de vlog, și de TikTok, o nouă aplicație. Eu mă ocup de toate, sunt propriul manager, mă ocup singură de tot ce înseamnă vânzări, strategii, contracte și facturi, sunt și control freak, nu prea vreau să deleg. Stau 8 ore pe zi pe telefon, e ca un job full”, a declarat Andreea Bălan.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă