Cea mai SEXY traficanta de DROGURI din Iasi a fost ARESTATA in acest weekend! A ajuns in lumea crimei organizate, de dragul unui politist smecher!

• Scenariu de film in adevaratul sens al cuvantului la Iasi, dupa ce un politist a fost prins in flagrant in timp ce ridica un colet cu droguri • Barbatul, imputernicit sef de post la Raducaneni, a introdus in tara, alaturi de iubita lui, cantitati impresionante de droguri • Mai mult decat atat, supraveghea o cultura de cannabis din judetul Vaslui, iar „marfa” o valorifica mai apoi in mai mai multe locatii • Infractorul in uniforma de politist a preferat sa nu spuna nimic atunci cand colegii sai l-au interogat, dar asta nu il ajuta cu nimic • Probele adunate de politisti sub coordonarea procurorilor DIICOT arata clar vinovatia politistului

Ceea ce s-a intamplat la Iasi zilele trecute este un scenariu demn de orice film in care este relatata latura inteligenta a traficantilor de droguri. Cum s-ar putea ascunde cel mai bine un traficant de droguri de succes? Pozand intr-un devotat om al legii.

Cristian Danu a fost pana nu demult un tanar care a scos bani frumosi din tot felul de combinatii. Unele dintre acestea au fost facute la limita legii, iar altele mai miros si acum a penal.

Trecand peste toate acestea, Danu avea sa devina din 2017 politist. Incadrat din sursa externa, Danu a parcurs cu pasi repezi etapele specifice, iar de curand fusese imputernicit sef de post la Raducaneni. Pentru Cristian Danu, haina legii avea sa-i ofere un confort si o stabilitate infractionala, daca am putea spune asa. Credea ca nimeni nu s-ar gandi vreodata la faptul ca, in uniforma de politist, s-ar ascunde unul dintre cei mai mari distribuitori de droguri din judet. Colegii lui Danu au reusit sa faca o ancheta ca la carte, scotand la iveala adevarata fata a politistului. Politistii din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate (BCCO) Vaslui, sub coordonarea procurorilor DIICOT si cu ajutorul politistilor ieseni au facut „radiografia” unui traficant de droguri ascuns in uniforma de politist.

Facea orice sa scoata bani

Cristian Danu era vazut de colegi un politist la inceput de cariera, dar cu un viitor promitator. Era destul de implicat, dar „avea o nebunie pentru bani”. Danu facea bani din orice, cel putin asa spun pe la colturi colegii lui. La Raducaneni intermedia si unele intelegeri dintre moldoveni si romani in ceea ce privea obtinerea cetateniei. Asta era un mizilic pe langa afacerea de baza a sa. Danu a fost demascat de colegii sai zilele trecute. El a fost prins in flagrant in timp ce ridica un colet cu prafuri din localitatea Deleni din judetul Vaslui. Acolo, Danu avea un om de legatura, iar cand a fost prins de politisti, tocmai ridicase un colet ce avea in el aproximativ 100 de grame de Ketamina. Oamenii legii l-au ridicat pe Cristian Danu si l-au dus la audieri. Despre afacerea sa ilegala, Danu nu a vrut sa discute cu politistii, preferand sa nu dea nicio informatie.

Surse din cadrul anchetei au precizat ca Danu primea colete din afara tarii.

 » Sursa: bzi.ro


APRECIAZA ARTICOLUL !