Cei mai buni detectivi particulari din tara s-au adunat la Iasi! Iata care este motivul – FOTO, VIDEO

Membrii Patronatului Detectivilor Particulari din România (PDPR) s-au reunit la Iasi. PDPR Este forul suprem de reglementare si standardizare a activitatii de investigatii private din Romania. Patronatul Detectivilor Particulari din România Este constituit in baza legii patronale si a dialogului social 62/2011 si reuneste companiile de investigatii private si cabinetele individuale care indeplinesc cele mai inalte standarde profesionale. Membrii PDPR detin 72 la suta din piata de investigatii si au angajati 57 la suta din numarul total al detectivilor atestati din Romania. Patronatul Detectivilor Particulari din România impune si auditeaza implementarea si respectarea celor mai inalte standarde standarde profesionale si legale in desfasurarea activitatii de investigatii private de catre companiile de investigatii licentiate conform legii 329/2003.

Actiune uriasa a politistilor ieseni! Sute de soferi au fost trasi pe dreapta de catre oamenii legii! Unii s-au ales cu dosare penale – FOTO, VIDEO

Scopul principal al Patronatului Detectivilor Particulari din Romania consta in reprezentarea, sustinerea, apararea si promovarea intereselor economice, tehnice, profesionale, sociale si juridice ale membrilor, a informarii si prestarii de servicii specifice membrilor sai, în conditiile legii, contribuind la crearea unui mediu de afaceri favorabil, concurential si predictibil. In acest context, PDPR face propuneri Guvernului, Parlamentului sau altor institutii abilitate pentru initierea sau amendarea unor acte normative care pot aduce beneficii atat membrilor patronatului cat si clientilor acestora. De asemenea, PDPR are in vedere elaborarea si promovarea programelor de dezvoltare si armonizare a legislatiei romanesti specifice cu acquisul comunitar, prin afilieri si parteneriate cu structuri similare din Uniunea Europeana. PDPR sustine direct interesele membrilor sai prin asigurarea de servicii, facilitati, furnizarea de informatii si asistenta de specialitate. Prioritatile membrilor PPDR constituie fundamentul activitatii Patronatului care reprezinta, promoveaza, sustine si apara interesele acestora în relatiile cu autoritatile statului, persoane juridice – de interes public sau privat, ori persoane fizice, inclusiv în relatiile cu angajatii. PDPR functioneaza in deplinul respect al legii, context in care actioneaza spre realizarea scopului propus si a indeplinirii sarcinilor ce ii revin conform Statutului sau. 

Cel mai SUFLETIST hot din Iasi a ajuns dupa gratii! In fata politistilor s-a jurat ca nu a furat, da

 » Sursa: bzi.ro


APRECIAZA ARTICOLUL !