Cel mai sănătos mic dejun: Curățați-vă colonul și pierdeți în greutate

Nutriționiștii spun că rețeta pe care o prezentăm astăzi este cel mai sănătos și mai delicios mic dejun pe care îl puteți mânca vreodată.

Acest lucru se datorează faptului că conține o cantitate imensă de vitamine care au un efect benefic asupra corpului dumneavoastră.

Ce poate face acest mic dejun?
De exemplu, vă va normaliza metabolismul și, de asemenea, vă va lăsa pielea și părul în stare perfectă.

Cu toate acestea, cel mai important efect al său este detoxifierea organismului și curățarea intestinului gros de impuritățile stabilite, care ar putea fi sursa multor boli.

De asemenea, vă va îmbunătăți digestia, o absorbție mai eficientă a nutrienților, va elimina constipația și defecația regulată.

Este foarte posibil ca datorită acestui mic dejun să pierdeți câteva kilograme în plus, deoarece metabolismul îmbunătățit și intestinele curate vor contribui la arderea mai bună a caloriilor.

Cine știe, s-ar putea să ajungeți în cele din urmă la un stomac plat!

Dacă mâncați acest mic dejun în mod regulat timp de o lună, veți pierde aproximativ 1,5 până la 5 kg. Desigur, va depinde și de alți factori din stilul tău de viață general.

Ingrediente
Și acum să aruncăm o privire mai atentă asupra acestui mic miracol. Pentru a-l pregăti, veți avea nevoie de:

  • 1 linguriță semințe de in măcinate
  • 1 pahar (250 ml) de chefir organic (sau iaurt alb)
  • 5 până la 7 prune uscate
  • 2 linguri de fulgi de ovăz
  • 1 linguriță pudră de cacao
  • 1/2 banana

Pregătirea
1. Într-un castron mediu, amestecați pudra de cacao, fulgi de ovăz și semințe de in. Apoi turnați chefir sau iaurt peste el și amestecați bine.

2. Așezați prunele în al doilea castron și turnați apă clocotită peste ele. Acoperiți vasul cu un capac și lăsați prunele să se înmoaie timp de aproximativ 10 minute.

3. Apoi turnați apa, tăiați prunele în bucăți mici și adăugați-le la celelalte ingrediente. În cele din urmă, adăugați banana feliată.

4. Bateți toate ingredientele într-un blender până când se obține un amestec omogen sau amestecați bine cu o lingură. Alegerea este a ta.

5. Apoi acoperiți vasul cu o pungă de plastic și puneți-l în frigider.

Utilizare
Ar trebui să pregătiți acest mic dejun cu o zi înainte și să-l mâncați dimineața.

În doar o săptămână, veți începe să experimentați rezultate uimitoare.

Unii dintre voi ar putea avea o senzație ciudată în stomac după primul mic dejun. Cu toate acestea, acest lucru nu ar trebui să se întâmple cu alte porțiuni.

Așadar, vă dorim mult gust și multă sănătate! Și, de asemenea, multe kilograme au căzut.