Cel mai simplu test de personalitate. Ce vezi în aceste imagini spune totul despre tine

Testele de personalitate dezvăluie caracteristici/trăsături de personalitate, precum și informații prețioase legate de funcționarea emoțională a unei persoane. De multe ori sunt distractive și ne pot ajuta să ne cunoaștem mai bine. Acest tip de teste este folosit îndeosebi de către psihologi ca instrument pentru studiul caracterului unei persoane, sau pentru determinarea stării și a tendințelor sale patologice. Testele de personalitate sunt folosite în psihiatrie, în medicina muncii, dar și pentru selecția și orientarea profesională.

TEST: Ce distingeţi prima dată în această imagine?

FB IMG 1657477079198

Dacă ai văzut mai întâi un sat (păsări, copaci, colibe …):

Această imagine este în mare măsură legată de libertate. Dacă ai văzut mai întâi păsările și satul, inseamnă că eşti o persoană foarte liberă, unică și foarte talentată. În ochii celor din jurul tău, ești o persoană complexă, interesantă, cu multe lucruri de oferit celor din jur. Ai darul de a simți emoțiile altora și de a le asculta întotdeauna.

Esti, de asemenea, o persoană puternică care știe ce vrea în viață și este capabilă să depășească toate obstacolele dacă veti avea incredere in fortele proprii.
Cu toate acestea, personalitatea ta nu are numai avantaje. Setea de libertate uneori te face să pierzi notiunea locului si timpului și uiți respectarea limitelor dintre ceea ce este permis și ceea ce nu este.
O astfel de atitudine te poate pune în situații de conflict, atât in plan profesional cât si in plan personal. Nu e deloc usor sa gasesti pe cineva care sa inteleaga si imparta aceasta filozofie a oamenilor liberi ca tine.

Daca ai văzut mai întâi un elefant:

Dacă ai văzut mai întâi un elefant, este pentru că simți nevoia de a fi protejat. Ai nevoie de cineva care să te “acopere”, deoarece acest elefant acoperă colibele. Cel mai probabil, treci printr-un moment în care te simți îngrijorat și nesigur de tine.
Esti o persoană bună, onestă, umilă, sinceră și generoasă. Indiferent de cum se prezinta lucrurile, scapă de tot praful emoțional și de acele gânduri negative care iti dau târcoale pentru a trăi în pace.
Fii creativ, zâmbeşte, inconjoară-te de prieteni, trăieşte, iubeşte și iartă!

278205970 773593423625383 4916023950322989431 n

Tu ce vezi în imagine? Iluzie optică ce îți dezvăluie secrete despre dragoste, relații și împlinire. Răspunsul aici:

Dacă prima oară ai văzut profilul unui bărbat bătrân, atunci cel mai probabil te afli în punctul în care îți dorești și chiar cauți să ai o relație de termen lung, care să te împlinească și să îți aducă bucurii la capitolul dragoste. Îți dorești să ai lângă tine pe cineva alături de care să începi să îți construiești viața pe care ți-o dorești. Atunci când te uiți la partenerul tău de cuplu aștepți să vezi că investește timp, effort, energie, sentimente și voință. Pentru tine, aceste elemente sunt mai importante decât romantismul.

Dacă primul lucru pe care l-ai văzut în iluzia optică a fost bărbatul pe cal alb, atunci asta ar putea să arate despre tine că ești o fire greu de îmblânzit sau de impresionat, mai ales la capitolul iubire. În dragoste, tu aștepți să primești mereu atenție din partea partenerului de cuplu. Ai tendința să nu observe lucruri evidente, fiindcă ești prea preocupat să cauți altceva mai bun. Chiar dacă iubești, tot mai arunci un ochi în jur să vezi dacă nu există cineva perfect.

Dacă primul lucru pe care l-au văzut în această iluzie optică este femeia care doarme lângă râu, atunci în mod sigur cineva te-a rănit în trecut la capitolul dragoste. Îți oferi inima pe tavă și asta te face vulnerabil. După fiecare decepție ai tendința să te închizi în tine. Nu trebuie să faci compromisuri, ci doar să găsești persoana care să te aprecieze la adevărata ta valoare. Iubești intens și aștepți să primești același lucru în schimb, arată dailymail.co.uk.

Dacă ai răspuns că primul lucru văzut în iluzia optică a fost un pod este un râu, atunci în mod sigur ai o inimă sălbatică și ești o fire visătoare, greu de îmblânzit la capitolul dragoste. Iubești ideea de-a te îndrăgosti și cauți iubirea pură, dar trebuie să găsești persoana potrivită pentru a-ți găsi fericirea în adevăratul sens al cuvântului. Totuși, chiar dacă tu ești unic, nu înseamnă că altcineva nu poate să fie îndeajuns de special pentru tine.

272655592 357625605883885 3678458779997058999 n

Un test care poate fi rezolvat în doar 60 de secunde îți poate spune ce îți rezervă viitorul. Și nu ai nevoie de pix și hârtie.

Tot ce trebuie să faci este să spui care este primul lucru pe care l-ai observat în imaginea de mai jos. Află ce înseamnă alegerile tale.

Fața

Dacă prima dată ai văzut chipul bărbatului din fotografie, înseamnă că te așteaptă schimbări mari. Eliberează-te de lucrurile care te fac să te simți legat, rupe-te de trecut și avântă-te cu mai multă îndrăzneală în viață. Ai ales direcția potrivită pentru a fi fericită! Copacii Dacă ai văzut prima dată copacii, felicitări! Înseamnă că în curând vei obține o victorie importantă. Poate că faci ceva măreț în carieră, poate obții o mărire de salariu sau câștigi la loto. Fii pregătită pentru ce este mai bun.

Un bărbat care se odihnește pe o stâncă

Bărbatul simbolizează relațiile sociale. Ești pe punctul de a cunoaște oameni noi, așa că dacă primești un telefon de la o persoană care te invită în oraș, acceptă. Vei întâlni persoane care vor avea un impact puternic asupra ta.

O fată cu pălărie

Dacă primul lucru care ți-a sărit în ochi a fost fata cu pălărie, înseamnă că vei avea noroc în perioada următoare. O problemă care te chinuie de multă vreme își va găsi rezolvarea. Sunt șanse să ai succes și pe plan financiar, poate vei avea reușite la muncă sau închei un contract bănos pentru tine.
Citeşte întreaga ştire: Testul care îți spune într-un minut ce îți rezervă viitorul

O imagine ce circula intens in aceste zile pe retelele de socializare a intrigat foarte multa lume. La prima vedere, cu totii vedem o broasca.

Numai ca, in realitate, lucrurile stau cu totul altfel. De fapt, poza infatiseaza un alt animal, iar acest test a fost extras din portofoliul psihologilor care verifica IQ-ul pacientilor.

Animalul reprezentat aici este, de fapt, un cal. Pentru a fi mai greu de recunoscut, imaginea a fost pozitionata oblic, dar, la verticala, poza cu calul devine clara.

Cum se transforma broasca in cal:

13116331 1116092745151103 4077975681514331379 o

1. ORHIDEEA SENECTUTII

Esti un spirit rebel si tanar care are nevoie din cand in cand de prezenta unei persoane mature. Te simti bine in preajma celor varstnici pentru ca gasesti la ei intelepciunea care tie iti lipseste in multe ocazii. Iti place sa iti faci planuri de viitor destul de complexe. Cu toate ca ai o fire revolutionara si mereu esti gata sa schimbi totul in jurul tau, atunci cand primesti o sarcina esti destul de responsabil.

2. ORHIDEEA TRANSCENDENTEI

Esti preocupat de lucrurile nevazute ale acestei lumi. Cauti raspunsuri la problemele de zi cu zi in carti sau alte opere de arta. Esti o persoana foarte sensibila, iar atunci cand iubesti o faci cu multa grija. Nu iti place sa strivesti nici cel mai mic fior cu o oarecare indrazneala sexuala care te napadeste din cand in cand.

3. ORHIDEEA FERTILITATII

Esti o persoana destul de conservatoare. Achesezi mai greu la noile tendinte globale si esti, in general, sceptic la tot ce e definit ca modern. Ai un respect foarte mare pentru stramosii tai si pentru ceea ce au lasat in urma. Inveti lucruri noi de fiecare data de la cei diferiti, insa nu iti schimbi conceptia despre viata asa usor.

4. ORHIDEEA IUBIRII NECONDITIONATE

Esti intr-o cautare disperata a partenerului perfect. Cauti acea iubire in care sa nu fie nevoie sa dai mereu explicatii, in care sa te simti confortabil cu adevarat. Conceptia ta despre iubire este destul de diferita fata de cea a majoritatii persoanelor. Cu alte cuvinte, vezi dincolo de ceea ce este vizibil in orice legatura intre doi oameni. Cauti lucrurile in profunzimea lor.

5. ORHIDEEA ILUMINARII

Esti o persoana visatoare si pozitiva. Trebuie sa ai foarte mare grija la excesele de zi cu zi. Tinzi sa aluneci pe o panta nefavorabila din prea mult entuziasm. Excentricitatea iti poate ingreuna existenta, mai ales daca cei din jur nu inteleg stilul tau special de viata.

Iată un test de personalitate, pe cât de simplu, pe atât de grăitor în ceea ce te privește. Este bazat pe iluzia optică. Tot ceea ce trebuie să faci este să vizualizezi următoarele imagini și să spui la ce anume te duc cu gândul. Vei avea de ales între două variante. Fiecare dintre ele dezvăluie o anumită parte a personalității tale. Începem!

Ce vezi în această imagine? O barcă sau un crocodil? Privește cu atenție!

iluzie optica1

Cel mai simplu test de personalitate. Ce vezi în aceste imagini spune totul despre tine

Interpretarea: dacă vezi o barcă înseamnă că ești o persoană creativă, atentă la detalii, căreia nu îi scapă nimic. Uneori ai tendința să te consumi prea tare pentru lucrurile mici și să scapi din vedere imaginea de ansamblu.

Dacă vezi un crocodil înseamnă că ești o persoană cu simț practic, realistă și precaută, care nu își asumă riscuri. Observi imaginea de ansamblu și nu te încurci în detalii.

Ce vezi în această imagine? Coloane sau oameni?

iluzie optica2

Cel mai simplu test de personalitate. Ce vezi în aceste imagini spune totul despre tine

Dacă vezi oameni înseamnă că ești un spirit liber căruia îi place aventura. Nu te plictisești niciodată, găsești tot timpul activități interesante de făcut și te înconjori de oameni care trăiesc la fel ca tine.

Dacă vezi coloane în această imagine, asta spune despre tine că preferi siguranța și nu îți place să ieși din zona de confort. Ca să câștigi, de multe ori trebuie să riști, ori ție riscul nu îți sună bine absolut deloc.