„Cel putin amanta!” Ce s-a ales de Alexandra Bodi, cunoscuta pe Tik-Tok in toata Romania. Ce anunt a facut Bogdan Mocanu alaturi de ea

Bogdan Mocanu își surprinde fanii de fiecare dată, mai ales cu glumele pe care le face pe rețelele de socializare. Însă, de această dată artistul a făcut un gest emoționant pentru o femeie celebră de pe Tik Tok, care însă, are probleme financiare. Acesta a vizitat-o, iar imaginile au fost publicate pe contul său de Instagram.

 

Artistul și-a obișnuit fanii cu postări amuzante, care să le stârnească râsul. Însă, de această dată, Bogdan Mocanu și-a arătat și latura sensibilă, astfel că a vizitat o femeie de pe TikTok, cunoscută de o țară întreagă. Acesta i-a făcut o vizită femeii, iar imaginile cu ea și familia ei le-a publicat pe contul său personal de Instagram, unde a scris și un îndemn pentru urmăritorii săi.

Bogdan Mocanu, gest emoționant față de o femeie cunoscută pe TikTok

Chiar dacă fanii săi nu erau obișnuiți cu un astfel de comportament în ceea ce îl privește pe Bogdan Mocanu, se pare că bărbatul a ales să își arate și latura sensibilă. Astfel, acesta a vizitat o femeie celebră pe TikTok, însă care are probleme financiare. Femeia a atras aproape 200.000 de urmăritori, iar ceea ce au remarcat fanii mereu, a fost viața dificilă pe care o duce.

Pentru a-și arăta recunoștiința față de persoanele mai puțin norocoase din punct de vedere financiar, Bogdan Mocanu i-a făcut o vizită Alexandrei Bodi, o femeie de pe TikTok care a atras sute de mii de fani. Urmăritorii săi au fost profund impresionați de puterea sa de a fi fericită în ciuda lipsurilor, iar Bogdan a fost unul intre aceștia.

Bogdan Mocanu i-a făcut o vizită Alexandrei Bodi, iar în imagini apare bărbatul alături de ea, în timp ce îi oferă o îmbrățișare. Mai mult, acesta a luat-o în brațe și pe fiica ei. Alexandra a fost emoționată și s-a bucurat de prezența lui Bogdan în curtea ei. Artistul a publicat videoclipul cu aceștia pe Instagram, cu textul: ”Hai să mai fim și oameni”, îndemnându-și urmăritorii să ajute și persoanele cu mai puține posibilități financiare.

Artistul a publicat și o fotografie alături de Alexandra

Bogdan Mocanu a publicat și o fotografie alături de Alexandra Bodi. Bineînțeles, acesta a făcut-o în stilul caracteristic, făcând o glumă la adresa ei. În imaginea publicată pe Instagram, acesta a scris: ”Cel puțin amantă”, în spirit de glumă.