35.1 C
București
marți, 27 iulie 2021

Cele mai norocoase zodii ale anului 2021. Ele vor avea noroc cu carul

Acestea sunt cele mai norocoase zodii ale anului 2021. Previziuni complete pentru toate zodiile. Află horoscopul anual pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

În anul următor, unele semne zodiacale vor fi mai norocoase decât altele. Aproape toate semnele se vor bucura de un an abundent, plin de multe evenimente, dar care va sublinia stabilitatea financiară dobândită prin eforturi mari.

Iată ce rezervă următorul an pentru toate zodiiile. Taur, Scorpion, Vărsător, Pești și Berbec sunt favoriţii anului

Cei născuți sub semnul Taurului vor fi mai motivați să lucreze în beneficiul lor și chiar să înceapă o afacere bună care să le aducă câștiguri într-un timp scurt.

Scorpionul este al doilea semn zodiacal care va avea multe avantaje personale și profesionale anul acesta. De asemenea, vor avea șansa să obțină promovările așteptate și funcții mai bine plătite, datorită naturii lor ambițioase și muncitoare.

În ce privește relațiile, nativii Taur și Scorpion vor avea și noroc dar și ghinion în dragoste. Mai exact, dacă în prima parte a anului, lucrurile nu vor fi deloc minunate pentru ei în viața lor sentimentală, începând din septembrie, au toate șansele să se căsătorească, dacă sunt implicați într-o relație sau să găsească iubirea vieții lor, dacă nu au încă partener.

Peștii este al treilea semn astrologic al horoscopului tropical care va avea șanse mari să câștige bani și să se dezvolte profesional dacă știu să-și lase mândria deoparte și să abordeze totul cu diplomație. În dragoste și în carieră, Peștii vor avea succes dacă vor învăța să aibă răbdare și să profite de momentele favorabile.+

Vărsătorul, al patrulea favorizat al anului
Cel de-al patrulea semn favorizat este Vărsătorul deoarece Jupiter dă o mână de ajutor, așa că multe surprize frumoase le sunt rezervate celor născuți sub acest semn pe tot parcursul anului.

Pentru cei care sunt implicați într-o relație frumoasă sau chiar într-o căsătorie, anul 2021 va aduce multe realizări pe care le vor avea împreună cu partenerii lor de viață, își vor prețui relația și tot ceea ce au reușit să realizeze în viața de cuplu. Totul poate fi încununat de venirea pe lume a unui copil. Cei care sunt singuri își vor găsi sufletul pereche în a doua parte a anului și vor decide să se gândească la un viitor comun, luând în considerare beneficiile emoționale pe care le aduce 2021.

În sfârșit, pentru cel de-al cincilea semn, Berbec, visele, idealurile și conexiunile personale vor fi foarte importante. 2021 vine cu o energie specială pentru ei, iar optimismul lor este la apogeu. Nativii Berbec vor avea mai multă încredere în ei înșiși, dar și în ceilalți, ceea ce este un element esențial în îndeplinirea planurilor personale. La fel, 2021 aduce mai multă energie și nativilor Scorpion ceea ce va facilita comunicarea cu familia și prietenii. Și ce este mai important, vor avea mai mult curaj să viseze și să-și împlinească visele.

Acestea sunt cele mai norocoase zodii ale anului 2021
2021 îi va ajuta pe cei născuți în Vărsător să găsească răspunsurile la cele mai personale și profunde întrebări. Dorințele lor se vor împlini la momentul când vor avea cel mai mult nevoie de ele. Cei care se nasc sub semnul Vărsător vor fi un sprijin de încredere pentru prietenii lor și îi vor inspira chiar și cei din jur. Poate vă întrebați ce semne zodiacale vor atinge jackpotul în toate domeniile vieții anul acesta.

Se pare că 2021 aduce vești excelente pentru încă cel puțin trei semne. Femeile născute în Berbec, Gemeni și Săgetător vor avea succes în tot ceea ce intenționează să realizeze.

Observația care vreau să o punctez este faptul că pe 8 martie, peste axa Nodurilor Lunare din tema natală a României se suprapune Axa Nodurilor Lunare în trazit. Nodul Nord peste Nodul sud și invers, ca și cum România are o mare decizie de luat, definitivă și irevocabilă și care trebuia luată acum 18 ani. Posibil ca României să I se ceară să precizeze ce drum alege, la stânga sau la dreapta, spune celebrul astrolog Minerva.

Cu Soarele în semn mutabil, în Săgetător, virajul ar trebui să fie unul evolutiv spre ceea ce înseamnă progres. Dar Ascendentul în Vărsător, semn fix, va da mari bătăi de cap populației cu privire la acceptare. Deși auspiciile vorbesc despre o mobilitate dinamică, vor fi și din aceia care se vor opune.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate