Celebra Nikita a ajuns de urgență la spital, după ce a făcut infarct!

Celebra Nikita a ajuns de urgență la spital, după ce a făcut infarct! Blondina le-a transmis fanilor ei un mesaj referitor la starea ei de sănătate, după ce a văzut moartea cu ochii. 

Nikita a fost, fără doar și poate, unul dintre cele mai expresive personaje mondene de pe scena showbiz-ului românesc. De aproape zece ani, vedeta a părăsit însă România și își vede liniștită de viață în Spania. Vedeta care a fost poreclită și ”femeia cu suflet de bărbat” se mândrește foarte mult cu fiicele ei, Cristina (10 ani) și Vanesa (4 ani).

Din păcate, însă, Nikita a trecut prin momente de panică! Vedeta a suferit un infarct. Din fericire, la fața locului au ajuns în scurt timp atât poliția, cât și un echipaj al ambulanței, medicii reușind să o stabilizeze în timp util pentru a-i salva viața. Nikita le-a transmis fanilor ei un mesaj referitor la starea ei de sănătate.

Dacă nu ajungeau Salvarea şi Poliţia acasă la mine, astăzi nu mai existam. Vă spun sincer. Mulţumesc Bunului Dumnezeu că e acolo unde ai nevoie. Mulţumesc iubitului meu, cât şi colegilor care au avut grijă de copii, în timp eu nu mai ştiam de mine trei ore”, a scris Nikita pe contul personal de Facebook.

A câștigat la loto!

În urmă cu câțiva ani, Nikita și-a încercat norocul la loto, iar, fără să se aștepte la acest lucru, vedeta a reușit să ”împuște” o sumă frumoasă

”Am jucat la Paga Extra, iar, după ce am pus bilete de 2 euro fiecare, am câştigat. Aveam biletul de două zile, dar nu ştiam că am câştigat. M-a întrebat un prieten dacă nu cumva alea sunt numerele puse de mine şi când am verificat am avut o surpriză. În mână am luat trei mii de euro, iar timp de șase ani voi avea, în fiecare lună, câte cinci mii de euro“, a spus blonda pentru Cancan.ro