31.5 C
București
marți, 27 iulie 2021

Cezar Ouatu, ingenuncheat de durere: “S-a dus astazi langa tatal meu”

Cezar Ouatu trece prin momente grele dupa ce fratele sau Oatu Theodor, a decedat. Cu inima indurerata, artistul a postat un mesaj emotionat pe pagina sa de Facebook.

“O zi grea pentru mine …

Fratele meu iubit , cu ochii blanzi s-a dus astazi langa tatal meu !!! Prea devreme, iubirea mea🥲!!!

Te iubesc oriunde ai fi fratele meu !!! Taticul nostru te asteapta sus !! Sunt trist rau !!!
Pentru toti cei care vor sa depuna o lumanare si l-au iubit cu adevarat, Ouatu Theodor va fi depus la capela Cimitirului Bolovani

Ploiesti si inmormantat marti cu onoruri militare tot la Cimitirul Bolovani 🙏🏻!”, este mesajul postat de artist pe pagina sa de Facebook.

Cezar Florin Ouatu (n. 18 februarie 1980, Ploiesti, Romania), cunoscut si ca Cezar The Voice sau Cezar, este un interpret roman de opera, pop-opera si pianist. Este cunoscut datorita piesei „It’s My Life”, cu care a castigat Selectia Nationala 2013 si cu care a participat la Concursul Muzical Eurovision 2013 din Malmö, Suedia. In 2011, a acordat un interviu amplu pentru numarul prestigioasei reviste lunare de specialitate, “Das Opernglas”. A aparut de asemenea si pe coperta acesteia.

S-a nascut intr-o familie de muzicieni, fiind fiul flautistului Florin Ouatu, de la Filarmonica din Ploiesti si fost profesor la Universitatea Mozarteum din Salzburg, Austria.

La doar 6 ani a invatat sa cante la pian, urmand un profil artistic. A absolvit Liceul Muzical „Carmen Sylva” din Ploiesti; in 2004 a absolvit cu nota maxima sectia de canto clasic a Conservatorului „Giuseppe Verdi” din Milano unde fusese admis in 2001.

A studiat de asemenea si muzica baroca.

A debutat ca interpret profesionist pe scena Teatrului „La Fenice” din Venetia, a cantat pe cele mai importante scene din lume[necesita citare] si a obtinut numeroase distinctii la concursuri de canto in orase precum Barcelona, Dresda, Milano si in tari precum Monaco si San Marino. A cantat la opere prestigioase precum cele din Lausanne, Barcelona, Potsdam s.a.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate