22.6 C
București
joi, 6 mai 2021

Charley Pride a murit. Cântărețul a fost răpus de coronavirus

Celebrul cântăreț Charley Pride a murit după ce a fost răpus de noul coronavirus. Starul country de culoare a murit la Dallas la vârstă de 86 de ani. Complicațiile produse de noul virus i-au fost fatale. În urmă cu doar o lună acesta primise premiul pentru întreaga carieră din partea Country Music Association.

Ultimul său recital a fost ținut pe 11 noiembrie.

Charley Pride a murit
Este doliu în lumea muzicii internaționale după ce cântărețul de muzică country, Charley Pride a pierdut lupta cu noul coronavirus. Pe 11 noiembrie artistul a susținut ultimul său recital unde a interpretat piesa “Kiss an Angel Good Mornin’” cu Jimmie Allen. În cadrul aceluiași eveniment cântărețul a ținut și un discurs emoționant în fața unui public restrâns.

Printre artiștii care l-au omagiat pe Pride se numără și cântăreața Dolly Parton.

”Sunt atât de tristă că unul dintre cei mai dragi şi vechi prieteni ai mei, Charley Pride, a murit. Este şi mai rău să aflu că a murit din cauza Covid-19. Ce virus oribil. Charley, te vom iubi mereu”, a spus aceasta.

Charley Pride a revenit în lumina reflectoarelor în anul 2019, odată cu documentarul de televiziune “American Masters – Charley Pride: I’m Just Me”, care cuprinde interviuri cu artişti precum Garth Brooks, Willie Nelson, Brad Paisley, Parton şi însuşi Pride.

A fost inclus în Country Music Hall of Fame, în 2000, şi de trei ori premiat cu Grammy, Pride s-a bucurat de un succes imens. A debutat în topuri la finalul anului 1966, cu ”Just between Me and You”. A avut 29 de piese clasate în fruntea topului naţional country şi alte 21 de melodii în top 10, între anii 1966 şi 1984.

Pe finele anilor 1980, s-a retras uşor din activitate, lansând sporadic discuri pentru case de discuri independente ca Honest şi Music City. În 1994, a apărut autobiografia ”Pride”, scrisă împreună cu Jim Henderson, iar el a coninuat să susţină concerte până recent.

Charley pride a fost căsătorit şi a avut trei copii.

Charley Pride s-ar fi infectat la gala unde a susținut ultimul concert
Cântărețul de muzică country Charley Pride a murit după ce s-a infectat cu coronavirus. Potrivit informațiilor din presa de peste Ocean, artistul s-ar fi infectat pe 11 noiembrie la gala unde a susținut un recital. Acesta avea să fie anunţat că toţi cei invitaţi au fost testaţi pentru Covid-19 înainte de gală.

La acel moment, reprezentanții CMA au mărturisit faptul că niciunul dintre cei confirmaţi nu a intrat în spaţiul în care a avut loc ceremonia. Marea câștigătoare a premiilor CMA, Maren Morris, s-a numărat între cei care s-au întrebat dacă nu cumva ar exista o legătură, deoarece Pride a contractat boala foarte curând după eveniment.

Actriţa indiană Divya Bhatnagar a murit tot din cauza noului coronavirus
La începutul săptămânii trecute o altă dramă a avut loc în lumea filmului. Actriţa indiană Divya Bhatnagar a murit într-un spital din Mumbai, din cauza complicaţiilor cauzate de infecţia cu noul coronavirus.

Starul indian s-a stins din viață după ce nivelul de oxigen din plămâni a coborât la 71, nivel incompatibil cu viaţa.

„Divya a murit la ora 3 noaptea. Ea fusese mutată la spitalul 7 Hills și suferea de probleme de respirație. Este un mare șoc pentru mine și familia ei. Fie că sufletul ei să se odihnească în pace”, a spus Yuvraj, un prieten apropiat al actriței.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate