Charlotte, fiica lui Ilie Năstase, dezvăluiri: “Nu mi-am mai văzut tatăl de 14 ani. Mi-a zis să fac orice pentru bani”

Charlotte Năstase, una dintre cele patru fiice ale lui Ilie Năstase, a atras recent în atenția publicului după ce și-a deschis un cont pe onlyfans, platforma care găzduiește în mare parte conținut explicit destinat adulților.

În vârstă de 32 de ani, Charlotte Năstase spune că a decis să facă acest pas pentru a depăși dificultățile financiare.

Contra unui abonament lunar de 17 dolari, subscriberii pot vedea poze explicite cu fata lui Ilie Năstase. Charlotte a spus că cei mai mulți dintre admiratorii ei sunt din SUA și România.

“Ideea o aveam de ceva timp în minte, dar o discuție mai aprinsă pe care am avut-o cu tatăl meu m-a determinat să fac acest pas. Mi-a zis ceva de genul să fac orice pentru a câștiga bani, dar în cuvinte mai urâte”, a spus Charlotte pentru Ziare.com.

Charlotte spune că relația cu tatăl ei a fost extrem de dificilă, una presărată cu multe certuri.

“Eu nu mi-am mai văzut tatăl de la aniversarea celor 18 ani ai mei, adică de acum 14 ani. L-am întrebat când o să ne mai vedem și mi-a răspuns că o să-l mai văd o dată până moare”.

Nici în familia din Statele Unite Charlotte nu a găsit foarte mult sprijin, ea afirmând că mama și fratele ei se confruntă cu probleme grave, pe care nu a dorit să le facă publice.

Fiica lui Ilie Năstase, care a locuit patru ani în România în copilărie, susține că singurele persoane care au susținut-o de-a lungul timpului au fost Francoise, dădaca ei, și Amalia, fosta soție a lui Ilie.

“Am vorbit cu Amalia chiar și când mi-am făcut cont pe onlyfans și m-a încurajat. Mi-a spus: Du-te și fă o grămadă de bani”. Tatăl ei nu i-a mai răspuns la telefon în ultima perioadă.

Câți copii are Ilie Năstase

1. Nathalie Năstase (45 de ani) este fiica cea mare a lui Ilie din căsătoria cu belgianca Dominique Grazia.

2. Nicolas (35 de ani) și Charlotte (32 de ani) sunt copiii înfiați de Ilie Năstase pe vremea când era căsătorit cu Alexandra King. După divorț, copiii au rămas în SUA alături de mama lor.

3 Alessia (18 ani) şi Emma (15 ani) sunt cele două fete pe care Ilie Năstase le are împreună cu fosta soție Amalia.