Chris Rock, prima reacție la incidentul de la Gala Oscarurilor: ”Încă mai procesez ceea ce s-a întâmplat”

Chris Rock a avut o primă reacție cu privire la evenimentele care au avut loc, duminică, la Gala Oscar, când Will Smith i-a dat o palmă pe scenă.

În primul său spectacol de stand-up de după Oscaruri, Chris Rock spune că încă ”mai procesează” cele întâmplate, fără să mai facă vreo referire la evenimente, pe tot parcursul show-ului, scrie People.

Comediantul în vârstă de 57 de ani a avut un spectacol la The Wilbur, în Boston, miercuri seară.

Mulțimea agitată a scandat numele lui Rock, înainte de prima sa apariție de după cea de-a 94-a ediție a Premiilor Academiei, potrivit unui spectator. Comicul a urcat apoi pe scenă îmbrăcat în alb și a primit ovații în picioare.

”Care-i treaba, Boston?”, a întrebat el, înainte de a adăuga: ”Cum v-a fost weekendul?!”

După ce Rock a spus că încă ”procesează” ceea ce s-a întâmplat la Oscarurile din acest an, el le-a spus fanilor din audiență că probabil va vorbi despre ceea ce s-a întâmplat, la un moment dat, într-o manieră serioasă, potrivit unui spectator de la eveniment, și că are scris un întreg spectacol plin de glume, pentru miercuri seara.

Deși au fost câțiva din mulțime care strigau numele lui Will Smith în timpul spectacolului, spectatorul spune că Rock nu a băgat în seamă strigătele și nu a menționat niciodată numele actorului pe tot parcursul spectacolului său.

”Cu excepția câtorva lucruri ciudate, viața este destul de bună acum”, a spus Rock mai târziu, în numărul său de stand-up.

După altercația de duminică seara, vânzările de bilete pentru turneul lui Rock au înregistrat o creștere a popularității, potrivit comerciantului de bilete TickPick.

Luni, Smith i-a cerut scuze în mod public lui Rock într-o declarație distribuită pe Instagram, spunând: ”Am întrecut măsura și am greșit”. El a adăugat că violența, sub toate formele, este ”otrăvitoare și distructivă”.