Soția lui Christian Sabbagh a cerut ordin de protecție împotriva acestuia

0

Christian Sabbagh se va prezenta mâine, 7 octombrie, în fața judecătorilor, după ce soția sa a cerut eliberarea unui ordin de protecție împotriva sa.

Actuala parteneră de viață a prezentatorului, Iulia Sabbagh, a înregistrat plângerea la Judecătoria Sectorului 4 în urmă cu două zile, potrivit informațiilor apărute pe portalul instanțelor de judecată, scrie Spynews.

Până în acest moment nu se cunoaște motivul din spatele deciziei Iuliei Sabbagh de a cere un ordin de protecție. De asemenea, nu se știa că între cei doi ar fi existat probleme.

Ordinul de protecție se eliberează în momentul în care o persoană se află într-o stare reală de pericol, în urma unui episod de violență domestică sau amenințări cu privire la viața sau bunăstarea sa.

Printre altele, un ordin de protecție presupune:
– evacuarea temporară a agresorului din locuinţa familiei, indiferent dacă acesta este titularul dreptului de proprietate;

– obligarea agresorului la păstrarea unei distanţe minime determinate faţă de victimă, faţă de membrii familiei acesteia, ori faţă de reşedinţa, locul de muncă sau unitatea de învăţământ a persoanei protejate;

– interdicţia pentru agresor de a se deplasa în anumite localităţi sau zone determinate pe care persoana protejată le frecventează ori le vizitează periodic;

– interzicerea oricărui contact, inclusiv telefonic, prin corespondenţă sau în orice alt mod, cu victima;

Cum s-au cunoscut Cristian și Iulia Sabbagh
Prezentatorul de la Kanal D a cunoscut-o pe actuala lui parteneră, Iulia, în perioada în care el era căsătorit cu Louise, fosta soție.

În ciuda diferenței de vârstă, de 19 ani, Christian Sabbagh și Iulia s-au căsătorit în anul 2017, evenimentul fiind unul discret.

Prezentatorul TV este tatăl a patru copii și se află la cea de-a treia căsnicie.

Spune ce crezi