Cine a câștigat războiul audiențelor de Revelion! Antena 1, lider „la mustață”, chiar și fără Dan Negru

Antena 1 a obținut cele mai bune audiențe în noaptea de Revelion, chiar dacă Dan Negru nu a fost prezent.

Dan Negru, care a prezentat emisiunea în fiecare an de 22 de ani, a pierdut lupta pentru audiențe în favoarea Pro TV anul trecut.

Nu se știe dacă acest lucru l-a determinat să părăsească Antena 1 pentru Kanal D, dar acum prezinta două emisiuni la un post turcesc. În ciuda lipsei lui Negru, emisiunea Antena 1, coordonată de Mona Segall, a învins în competiția pentru audiențe față de Protevelion.

În intervalul de audiență maxim, între 22:00 și 02:00, aproape două milioane de români au urmărit Revelionul cel neBun la televizor. Scorul a fost strâns în timpul serii, cu Pro TV și Antena 1 schimbând întâiul și al doilea loc, dar după miezul nopții emisiunea prezentată de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu a luat avânt.

În prime time, Protevelionul cu Pavel Bartoș și Raluka a avut 1,8 milioane de telespectatori, în timp ce concurentul principal a obținut 1,9 milioane de urmăritori. România TV a profitat de oportunitatea de a prezenta o emisiune de Revelion similară cu cea a lui Dan Negru, după ce acesta a renunțat la ea.