Cine a fost soțul Tamarei Buciuceanu! Actrița a fost văduvă 23 de ani! Marele regret al vieții sale

1.157

Actrița Tamara Buciuceanu a murit astăzi, la vârsta de 90 de ani, după ce a fost internată de aproape două săptămâni.

Tamara Buciuceanu s-a retras din viața publică în urmă cu doi ani, iar de atunci a fost văzută extrem de rar. Ultima dată s-a întâmplat în vară, când a împlinit 90 de ani, iar reprezentanții Ministerului Culturii i-au făcut o vizită și au sărbătorit-o.

Actrița Tamara Buciuceanu trăia singură de mulți ani, după ce rămăsese văduvă. Marea actriță a fost căsătorită timp de 34 de ani cu medicul anestezist Alexandru Botez, care a decedat în 1996.

Tamara Buciuceanu Botez a fost căsătorită cu un doctor

“Pe soţul meu l-am cunoscut prin intermediul unei bune prietene, Graţiela. Mi-a spus că este un om serios, care sigur o să-mi placă. Şi aşa a fost! Ne-am căsătorit în 1962 şi am rămas împreună 33 de ani, până când el a plecat la Ceruri. Am fost o femeie de casă şi gospodină. Alexandru mi-a respectat şi mi-a iubit foarte mult cariera.

La un moment dat mi-a spus: «Dragă, eu mă mulţumesc şi cu titlul de prinţ consort». Era un doctor excelent, un om serios, care mi-a înţeles destinul. De un timp mă întristez când mă gândesc la cei care puteau să mai stea lângă mine şi nu mai sunt: soţul, fratele, cumnatul, colegii cu care am împărţit scena. Nu o să-i uit niciodată şi mă rog ca Dumnezeu să îi aşeze acolo sunt sunt cei drepţi”, a povestit Tamara Buciuceanu Botez în urmă cu mai mulți ani.

Totuși, în decursul anilor, actrița a vorbit de foarte puține ori despre căsnicia ei. A avut însă o mare împlinire, lipsa copiilor. Și-a iubit însă foarte mult nepoții, unul dintre ei, Mihai Constantin, urmându-i și în profesie.

Marea actriță a decedat astăzi, 15 octombrie 2019, citește declarațiile medicilor de la Elias și mai multe amănunte din viața Doamnei comediei românești, AICI, pe RomTimes.ro.

loading...
Loading...

Cmentariile sunt închise