18 C
București
sâmbătă, 12 iunie 2021

Cine e iubitul lui Teo Trandafir? Paparazzi l-au surprins

Îndrăgita prezentatoare TV, Teo Trandafir, este foarte discretă atunci când vine vorba de viața sentimentală. Mulți se întreabă cine e iubitul lui Teo Trandafir. Paparazzi, însă, au surprins-o pe aceasta în preajma unui bărbat care o aștepta să o conducă acasă, într-un bolid de lux, în valoare de 80.000 de euro.

Cine e iubitul lui Teo Trandafir
Teo Trandafir este foarte misterioasă atunci când vine vorba de viața sentimentală. După două căsnicii eșuate, foarte puține detalii au mai apărut despre cine e iubitul lui Teo Trandafir. Paparazzi nu au stat locului și au pornit în aflarea adevărului. Astfel, au suprins-o pe îndrăgita prezentatoare TV cum era așteptată, într-o mașină scumpă, în valoare de 80.000 de euro, de un bărbat misterios. Așadar, cine e iubitul lui Teo Trandafir?

Într-o zonă din nordul Capitalei, prezentatoarea a fost fotografiată de paparazzi impact.ro, noaptea târziu, cum ieșea dintr-o clădire. Doar că, supriză! La ieșire o aștepta un bolid de lux , de tip Mercedes GLE în valoare de 80.000 de euro. În autoturismul considerat o bijuterie pe patru roți, se afla nimeni altul, decât iubitul lui Teo Trandafir. De altfel, Teo purta mască de protecție, semn că și în preajma partenerului ei de viață are grijă să se protejeze de coronavirus.

Într-un interviu, acordat de curând, lui Denise Rifai, în emisiunea ”40 de întrebări”, Teo Trandafir a mărturisit că nu îi place să petreacă singură timpul, din punct de vedere sentimental și că „mereu a existat un bărbat în viața ei”

Vinyl Sales Exceed CDs for the First Time Since the 1980s

„Întotdeauna a existat un bărbat în viața mea. Nu-mi place să fiu singură în sensul ăla. Să-mi fie superior intelectual și să nu se vadă. Asta mi se pare fabulos la un bărbat”, a declarat Teo Trandafir în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D.

Teo Trandafir, două căsnicii eșuate
Teo Trandafir a avut două căsnicii care au dezamăgit-o. Primul ei soț este pilotul Alexandru Trandafir, cel căruia și acum îi poartă numele, Trandafir. Nu s-au înțeles prea bine, iar mariajul s-a destrămat. Cu timpul, în viața lui Teo Trandafir a apărut Iosif Constantin, în anul 2011. Doar că, după doar șase luni de căsătorie, și-au spus, ”Adio!”. Constantin Iosif este acum plecat în Franța, acolo unde și-a găsit o altă soție. Într-un interviu, Teo Trandafir nu a avut cuvinte de laudă la adresa acestuia.

”Un bou! Recunosc, am iubit un bou. Ce tâmpită eram! Credeam în iubire pe atunci. Acum toată lumea mă întreabă dacă sunt bine. Da, sunt bine, de când mi-am dat seama că boul e bou. La aproape 45 de ani, imi este greu sa cred ca va aparea vreun Făt-Frumos pe un cal alb care să mă cucerească și să mă ceară în căsătorie. Daca exista, sa mi-l arate si mie cineva. Nu cred că mă voi mai căsători vreodată. Cu siguranta, nu exista barbatul perfect”, potrivit spuselor prezentatoarei de la Kanal D, la șapte ani după divorțul de Iosif Constantin.

Ulterior, Teo Trandafir a intrat într-un con de umbră în ceea ce privește relațiile amoroase. S-a zvonit, la un moment dat, că celebrul bucătar, Antonio Passarelli ar fi fost iubitul lui Teo Trandafir. Prezentatoarea Tv a negat acest aspect și a spus că relația lor s-a rezumat strict la prietenie.

Viorel Iliescuhttps://viorel.ro
Fondatorul ziarelor All for Romania si The Press, marketing manager al Agentiei de Presa A.M. Press si fondator al CloudX Digital Agency.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate