27.6 C
București
marți, 3 august 2021

Cine este amantul Ralucăi Pastramă. Cei doi ar fi petrecut de curând o vacanță la munte

După ce scandalul legat de divorțul lui Pepe a luat amploare au apărut și anumite zvonuri cu privire la cine este amantul Ralucăi Pastramă. Potrivit unor anumite informații apărute în mass-media, Raluca și respectivul bărbat misterios ar fi petrecut chiar o vacanță la munte.

Divorțul dintre Pepe și Raluca ar fi trebuit să fie unul pașnic, după cum a anunțat chiar artistul, însă situația dintre cei doi s-a înrăutățit. De curând, detalii incredibile au ieșit la iveală. Mai precis, bruneta și-a acuzat fostul partener că ar fi agresat-o. Pepe nu s-a lăsat mai prejos și a acuzat-o la rândul său pe aceasta de infidelitate. Mai mult, s-a aflat și cine ar fi bărbatul cu care cântărețul ar fi fost înșelat.

Cine este amantul Ralucăi Pastramă
După ce la urechile sale ar fi ajuns o informație potrivit căreia Raluca ar avea un amant, Pepe a căutat dovezi. Astfel, a aflat că ar exista o legătură între brunetă și un bărbat misterios, pe care aceasta l-ar fi cunoscut în momentul în care a fost într-o scurtă vacanță la munte.

Soția lui Pepe ar fi plecat într-un grup format din mai multe persoane. Din gașcă ar fi făcut parte un stomatolog cunoscut din Capitală, o tânără domnișoară care în trecut a fost iubita fratelui său, iubitul acestuia și alți prieteni ai bărbatului.

Printre cei prezenți s-ar fi aflat și bărbatul misterios despre care Pepe auzise că ar putea avea o legătură cu Raluca. Bărbatul respectiv nu este o persoană publică, ci ar fi vorba despre un cetățean de origine arabă, din Qatar, care locuiește în România, potrivit spynews.ro.

Ce spune Pepe despre presupusa agresiune asupra fostei soții
Dincolo de toate acestea, Pepe a afirmat cu tărie că nu și-a agresat deloc soția, așa cum se vehiculează în mass-media. Mai mult, se pare că Raluca Pastramă și-ar fi retras plângerea deoarece nu a putut dovedi că a fost lovită.

Dacă ar fi existat vreo violență, ar fi fost dovedită astăzi! Eu de asta am tăcut, ca să vedeți cât de frumoasă este la față, nu are nimic. Neavând nimic și-a retras plângerea acum. Nu s-a întâmplat niciun act de violență, nimic, s-a încercat să se construiască niște probe pentru divorțul care urmează, dar nu au putut fi construite. Să își dea masca jos, să vedeți ce pumn în gură i-am dat.

Nu există așa ceva, oameni buni! Eu nu reprezint un pericol pentru nimeni, eu sunt cel mai bun și cel mai calm om din lume. Problema mea este că sunt foarte argumentat când mă cert cu cineva și deranjez când spun adevărul. Acel ordin a fost emis fără nicio probă, nu a existat nicio zgârietură, nicio lovitură, niciun martor, nimic! Eu am de crescut și de educat niște copii”, a spus Pepe.

Așadar, acum lui Pepe nu-i mai rămâne decât să dovedească cine este amantul Ralucăi Pastramă pentru a-și putea acuza soția de infidelitate la divorț.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate