Cine este, de fapt, Brigitta Gheorghe de la Chefi la cuțite. I-a făcut pe cei trei chefi să se certe

Brigitta Gheorghe este un fenomen în cadrul show-ului culinar Chefi la cuțite produs și difuzat de Antena 1. Tânăra este o apariție încântătoare și nu au fost puțini cei care au văzut-o în emisiune și au avut un deja-vu. Ei bine, nu s-au înșelat pentru că Brigitta nu este străină de lumina reflectoarelor.

Cine este, de fapt, Brigitta Gheorghe de la Chefi la cuțite
Brigitta Gheorghe concurează în sezonul 10 al show-ului culinar Chefi la cuțite. Tânăra și-a propus să-i impresioneze pe cei trei jurați și iată că a reușit. Mulți au recunoscut-o din cu totul alte contexte. Inițial ea a apărut în atenția publică în calitate de artist, fiind cea care a apărut în videoclipul lui Snoop Dogg. Tot Brigitta a fost artista care a cântat la nunta Elenei Băsescu.

Brigitta are 33 de ani, este de loc din Oradea, și a devenit cunoscută în toată țara odată cu debutul ei în muzică, sub numele de scenă „Brighi’. Visul ei de mic copil a fost să devină cântăreață, dar iată că viața a adus-o pe un drum total diferit.
A început să cânte de la vârsta de 9 ani, a absolvit cursurile unei școli de canto, a participat la numeroase concursuri naționale, ba chiar și la Vocea României. Unii o cunosc din colaborarea cu Sistem, sau din duetul cu Snopp Dogg, în a cărui videoclip a apărut (pentru piesa Play me like a violin).

La un moment dat, tânăra a simțit că nu acesta este drumul ei în viață și a lăsat scena pentru școala de bucătari.

„Am zis că trebuie să îmi refac puțin planul în viață și mi-am dat seama că pe minie mă face foarte fericită să gătesc. Soțul meu nu înțelea ce se întâmplă cu mine, să mă duc de pe scenă la școala de bucătari’, a declarat Brigitta Gheorghe, scrie oradeaindirect.ro.

Concurenta care i-a făcut pe cei trei chefi să se certe
Brigitta Gheorghe participă la Chefi la cuțite, sezonul 10 și face parte din echipa aurie, cea a lui Cătălin Scărlătescu. În ediția 22 a noului sezon din Chefi la cuțite, Brigitta Gheorghe i-a făcut pe chefi să se certe. Totul a plecat de la un mousse de ciocolată. Chef Sorin Bontea s-a enervat când a văzut că Brigitta a deschis blast chiller-ul de mai multe ori. Acesta a fost susținut de către chef Florin Dumitrescu.

„Știi ce făcea Bigitta, mă? Stătea cu ușa deschis la frigider și amesteca cu telul în ăla”, i-au spus chef Sorin Bontea și chef Florin Dumitrescu lui chef Cătălin Scărlătescu.

În replică, Brigitta a declarat că nu se simte responsabilă pentru că nu s-a legat mousse-ul, deci desertul nu a ieșit conform planului, și că nu crede că a ținut frigiderul așa mult deschis, cum a fost acuzată.