Cine este femeia cu care Liviu Dragnea ar fi înlocuit-o pe Irina Tănase. Este tânără și este profesoară de franceză

Liviu Dragnea are o nouă posibilă iubită, cu care a înlocuit-o pe Irina Tănase. Tânăra este frumoasă și este profesoară de franceză.

Despărțirea dintre Liviu Dragnea și Irina Tănase a șocat pe toată lumea. După ce niște mesaje compromițătoare, din care se dovedea că Irina l-a înșelat pe politician, au ajuns pe internet, Liviu Dragnea i-a dat imediat papucii, fără să mai stea pe gânduri, printr-un mesaj pe telefon.
Cine este posibila nouă iubită a lui Liviu Dragnea
„Despărțirea de Liviu este cel mai dureros moment pe care l-am trăit până acum. Ne leagă o poveste de 8 ani, în care i-am fost fidelă, l-am sprijinit necondiționat și n-au existat fapte de care să mă rușinez. La vârsta mea, 29 de ani, n-am puterea să lupt singură împotriva unor neadevăruri. Am sentimentul amar că nu mă pot apăra, atâta vreme cât Liviu nu este dispus să mă asculte.

Despărțirea dintre noi a fost bruscă. Mi-a trimis, într-o noapte, un SMS care conținea conversațiile pe care le-ați publicat și ulterior nu l-am mai putut contacta. Pesemne că m-a blocat”, a mărturisit, la acea vreme, Irina Tănase.

Se pare că Liviu Dragnea și-a revenit după despărțirea de Irina și a intrat în grațiile altei domnișoare. Ar fi vorba despre Oana Leonte, o tânără profesoară de franceză. Pentru moment, niciunul dintre ei nu au confirmat o posibilă relație.

Cine este Oana Leonte

Oana Leonte are 25 de ani, a absolvit Facultatea de Limbi Străine. „De mai bine de jumătate de an Alianța Pentru Patrie este casa mea, este a doua mea casă, și cumva eu îmi doresc foarte mult să atrag lângă mine foarte mulți tineri.”

, spunea Oana Leonte, potrivit România TV. Oana Leonte ar face, potrivit unor surse locale, jocurile la APP Buzău.

„Într-o lume polarizată, divizată, care tinde spre globalizare, România trebuie să rămână unită și suverană, iar tradițiile, obiceiurile și credința rămân valorile de la care trebuie să construim o Românie nouă, puternică, unde tinerii să trăiască fără grija zilei de mâine. Îndemn tinerii care își iubesc țara să se alăture unui partid profund românesc, pentru ca România să reprezinte în viitor o putere în materie de educație, sport, energie, cultură, turism” , a transmis Oana Leonte, pe rețelele de socializare.