Cine este Lina Chirilă de la Chefi la Cuțite. A fost bătută de soț

Are 65 de ani și s-a căsătorit când era doar o copilă. Nu și-a mai continuat studiile după ce a devenit soție, dar a ajuns să regrete amarnic această decizie. Soțul ei a fost un bărbat extrem de abuziv. Mai mult decât atât, în noaptea Revoluției din România, a încercat chiar și să o omoare cu un cuțit. A ajuns în Italia, acolo unde a muncit din greu timp de două decenii.

S-a născut într-o familie numeroasă, iar în adolescență a decis să renunțe la școală. Era minoră atunci când s-a căsătorit, însă nu a dus deloc o viață bună alături de partenerul ei de viață. Cu toate acestea, nu s-a lăsat niciodată învinsă de greutăți.

Cine este Lina Chirilă. „Sunt tocmai din Roman, județul Neamț. M-am născut într-o familie cu opt copii, frați. După ce am făcut 10 clase, nu m-am mai dus la școală. A venit omul meu și m-am căsătorit, la 16 ani și 5 luni m-am căsătorit. Am avut o viață tumultoasă. Am fost bătută și cu cuțitul la gât, mi l-a pus omul meu în noaptea de Revoluție și nu m-am dat bătută”, a mărturisit concurenta, la preselecții.

A muncit douăzeci de ani în Italia
Cine este Lina Chirilă. Din căsnicia ei a venit pe lume un fiu, pe care îl iubește cu tot sufletul. A muncit din greu peste hotare, dar a reușit să învețe meserie și să câștige suficient încât să îi facă o casă copilului ei.

Cine este Lina Chirilă. „Am făcut un singur băiet și l-am crescut până la vârsta de 24 de ani. Am plecat în Italia, nu se mai putea. Ca să nu fac ceva neplăcut, am stat opt ani fără să vin măcar o zi. Am stat (n.r. în Italia) 20 de ani, 17 ani numai bucătărie italiană, am făcut mâncare la greu. Viața mea a fost și bună și rea. Prima dată am început să lucrez la spălat de vase, apoi am trecut la gătit. Eram 10 în bucătărie”, a mai povestit Lina Chirilă.

Cine este Lina Chirilă. „Eu aș fi vrut la Bontea, dar am zis să îl salvez pe Scărlătescu. Opt luni de zile am lucrat la o bătrână că nu știam limba (n.r. în Italia) Dacă nu învățam, nu lucram 17 ani în Italia. Mi-am făcut și eu trei apartamente în curte la mine. I-am făcut băiatului vilă cu două etaje și lângă el mi-am făcut și eu cât să nu mă duc să necăjesc băiatul. 16 ani am lucrat și în România. Sunt văduvă de 12 ani, nici nu am vrut să mă duc la moartea lui, n-am trăit bine cu el”, a concluzionat concurenta de la Chefi la Cuțite.