Cine este și cum arată soția lui Mircea Radu. Cu ce se ocupă Raluca

Mircea Radu s-a căsătorit cu Raluca în urmă cu șase ani. Cine este și cum arată soția lui Mircea Radu? Prezentatorul TV a avut mai multe relații, dar toate s-au finalizat prin despărțiri. Raluca și Mircea Radu s-au cununat în 2013, iar în urma mariajului lor au venit pe lume doi copii, un băiat și o fetiță.

Mircea Radu a fost unul dintre cei mai râvniti burlaci din televiziune. Acesta era curtat de multe femei, mai ales când era pe culmea succesului în tinerețe. La un moment dat, prezentatorul tv a rămas cu gândul la o singură femeie care i-a furat mințile. Raluca a fost cea de care s-a îndrăgostit Mircea Radu.

Mircea Radu este căsătorit cu Raluca Olaru, iar împreună au doi copii minunați. Cei doi și-au unit destinele în 2013, iar cununia civilă a avut loc în comuna Ștefănești di Botoșani, iar evenimentul a avut loc în sufrageria socrilor mici. Raluca preferă să stea departe de lumina reflectoarelor, însoțindu-l pe jurnalist doar la evenimentele importante. Soția lui Mircea Radu este medic oncolog, fiind o femeie extrem de atrăgătoare. Cu toate astea, prezentatorul Tv a declarat că între ei nu a fost dragoste la prima vedere.

„Nu a fost dragoste la prima vedere. Ne-am cunoscut întâmplător. Primul impact au fost ochii ei. Are cei mai închişi ochi pe care i-am văzut. Are ochii aproape negri. Mi-au plăcut ochii ei, are un zâmbet frumos, mi-au plăcut dinţii ei şi nu în ultimul rând mi-a plăcut că este doctor. Mi-a plăcut şi că are simţul umorului… Eram un bărbat experimentat şi mi-am dat seama ce merge şi ce nu’, declara prezentatorul de televiziune.

Raluca este cu 20 de ani mai tânără decât Mircea Radu
În urmă cu șase ani, Mircea Radu și-a găsit sufletul pereche. Jurnalistul a cunoscut-o pe Raluca, cu 20 de ani mai tânără decât el, alături de care și-a construit o familie minunată. Cei doi s-au mutat în Capitală, iar Raluca s-a angajat la o clinică din Piatra Neamț. De când a început pandemia de coronavirus, soția prezentatorului TV a fost nevoită să petreacă mai mult timp la clinică pentru îngrijirea pacienților cu coronavirus.

„Eu sunt cel mai puțin permisiv, dar am o relație bună cu cei doi copii ai mei, nu sunt nici zbir, dar nici nu mi se urcă-n cap. E o relație bazată pe multă dragoste – copiii sunt singurii care nu înșală la capitolul ăsta, ce le dai asta primești. Clara are gropiță și ochi verzi, ca mine, iar Tudor e șaten cu ochi negri, dar are ce se cheamă „aerul meu. Adică temperamentul, mișcările, mersul meu’, a afirmat Mircea Radu.

Ce face în prezent Mircea Radu
Mircea Radu și-a început cariera în televiziune în anii 90, ca prezentator al știrilor TVR. Acesta a plecat din TVR în urmă cu mai bine de zece ani, pentru a prezenta emisiunea „Din dragoste’, la Antena 1. În 2009, emisiunea „Din Dragoste’ a fost scoasă din grila Antenei 1, iar, în 2010, Mircea Radu a revenit la TVR pentru a se realiza emisiunea „În Trecerea Anilor’. Din octombrie 2016, Mircea s-a întors la TVR 2 cu o confruntate amicală, împreună cu Marina Almășan.

Jurnalistul a pus bazele unui proiect culinar «Poveşti cu Gust» înseamnă dorinţa de evadare dintre betoanele oraşului şi întoarcerea la natură, ca parte din ea. Înapoi la rădăcini’, a spus Mircea Radu, potrivit clickpentrufemei.ro.