Cine este și cum arată soția lui Rareș Bogdan: „E fiică de milionar”

Toată lumea îl cunoaște pe celebrul prezentator Tv și politicianul Rareș Bogdan. Cu toate astea, puțină lume știe cine este și cum arată partenera sa de viață. Când s-au cunoscut, Florina nu a fost impresionată de Rareș, care la acea vreme era patron de magazin de telefoane.Rareș Bogdan a devenit politician în anul 2019, când s-a înscris în PNL și a condus lista liberalilor pentru alegerile europarlamentare. Până a devenit politician, Rareș Bogdan s-a remarcat ca jurnalist și realizator TV. S-a căsătorit cu Florina care i-a dăruit doi copii.

Soția lui Rares Bogdan este o prezență discretă în spațiul public spre deosebire de el. Florin Bogdan este fiica omului de afaceri Vasile Andrei Vita, patronul ‘Vitacom’, una dintre cele mai mari companii din domeniul produselor și accesoriilor electronice. Bruneta preferă să se ocupe de familie și să stea în umbra soțului ei.

Cine este și cum arată soția lui Rareș Bogdan
Rareș Bogdan este căsătorit cu Florina Bogdan, juristă și fostă stewardesă. Recent, politicianul a vorbit despre viața sa personală, oferind câteva detalii despre soția sa. Invitat în podcast-ul lui Codin Maticiuc, Rareș Bogdan a făcut dezvăluiri surprinzătoare. Jurnalistul a mărturisit că este pasionat de ceasuri scumpe, unul dintre ele primit chiar de la soția sa, Florina. Bruneta adminstra o sală de sport din nordul Capitalei, dar acum preferă să aibă grijă de cei doi copii.

„Acest ceas l-am primit de la soţia mea acum 7-8 ani. Soţia mea, trebuie să înţelegeţi, că este fiică de multi-milionari. Am o soţie foarte sportivă şi foarte bogată. Şi frumoasă, ce îţi trebuie mai mult?„, a spus politicianul.

Cum a cucerit-o Rareș Bogdan pe soția sa
Când s-au cunoscut, Florina a crezut că Rareș Bogdan era arogant. La acea vreme, politicianul era patron la un magazin de telefoane. Florina a mărturisit că ulterior și-a dat seama că jurnalistul este elegant și dorit de multe femei din Cluj.

„Eu îl știam pe el, avea un magazin de telefoane în centru. Prima dată, sincer, mi s-a părut că este figurant și arogant. El este un bărbat foarte elegant, galant, era un bărbat dorit de femeile din Cluj, mie mi se părea că este cu nasul pe sus, nici prin cap nu mi-ar fi trecut vreodată că eu o să am de-a face cu el. Plus că avea atunci și mustață și nu pot să zic că, mamă, ce m-a dat pe spate.La o săptămână după ce ne-am cunoscut, am ieșit la un restaurant și venise o bătrânică cu un coș plin de ghiocei. Mi-a cumparat tot coșul respectiv cu ghiocei„, a mărturisit Florina, potrivit playtech.ro.

Rareș Bogdan are bunuri în valoare de peste 500.000 de euro
Rareș Bogdan a spus la un moment dat că vrea să introducă în politica din România conceptul de „bogat şi cinstit”. Politicianul este o persoană bogată, având bunuri în valoare de aproape 565.000 de euro. Printre acestea se numără tablouri cu o valoare estimată de 200.000 de euro, iar argintăria sa valorează aproximativ 15.000 euro, potrivit Antena3.ro.

În urmă doi ani, liberalul a vândut tablouri către Bursa Artmark. Rareș Bogdan și soția sa dețin active financiare de 225.000 de lei și 14.000 de euro. Florina Bogdan a încasat în urmă cu doi ani 144.000 de lei, ca jurist, dar și 6.300 de euro, venituri din închirierea unui apartament din Cluj.