Cine moștenește, de fapt, averea lui Petrică Mîțu Stoian

Moartea neșteptată a lui Petrică Mîțu Stoian a lăsat un gol imens în sufletele tuturor celor care l-au cunoscut ți îndrăgit.

Revenind la cele lumești, după decesul regretatului artist mulţi s-au întrebat cine va moşteni averea acestuia.

Interpretul a divorțat în 2012 de soţia sa, iar de atunci nu s-a mai recăsătorit și nici nu are copii.

Petrică Mîțu Stoian și Carmen Mihaela au fost căsătoriți 16 ani, dar în 2012 au decis să să se despartă. Despre divorţul lor nu s-a ştiut nimic, până în momentul în care artistul a decis să vorbească.

”Eu şi Carmen am hotărât de comun acord să ne separăm. Nu am vrut să batem toba pe tema asta. Am intentat acţiunea de divorţ în decembrie anul trecut şi am avut termen pe 18 ianuarie”, spunea artistul, în urmă cu 9 ani.

În 2020, cântărețul de muzică populară a fost într-o relaţie, însă nu şi-a mai dorit să se recăsătorească. În acelaşi timp, acesta a dezvăluit că nu şi-a dorit copii.

”În privința recăsătoriei, timpul meu a trecut! Eu sunt la jumătatea vieții. Îmi este foarte bine așa, am o relație, sunt foarte bine și mi-aș dori să rămână așa. Lucrurile se fac la timpul lor, copiii se fac la timpul lor”, spunea Petrică Mîțu, în 2020.

În ceea ce priveşte moştenitorii săi, Petrică Mâțu Stoian vorbea de nepoții lui sugerând întotdeauna că acestora le va rămâne totul.

”Dacă s-a întâmplat să n-am un urmaș, asta este. Nu sunt singurul. Sunt oameni mari, conducători de state care nu au urmași. Nu e un capăt de țară. Sunt destui nepoți alături de mine. Cine e aproape de mine, mă iubește și mă respectă are toată dragostea mea. Cine nu, la revedere”, a povestit Mîțu Stoian.