Cine sunt părinții lui George Simion. Incredibil ce au făcut la nunta de la Măciuca. Toată lumea a izbucnit în lacrimi

George Simion este unul dintre cele mai cunoscute personaje ale momentului. Nunta lui a fost subiect de discuție în ultima vreme și va mai rămâne în atenția tuturor o bună perioadă de timp, pentru că a fost un eveniment cum nu s-a mai văzut în țara noastră. O curiozitate mare reprezintă și părinții liderului AUR, care au făcut furori la evenimentul important al fiului lor.

Cine sunt cei care i-au dat viață lui George Simion

Dacă pe George Simion îl cunoaște o țară întreagă și are o mulțime de susținători, puțini știu, însă, cine sunt părinții lui. Aceștia nu au apărut mai deloc în public și liderul AUR a încercat să îi țină departe de ochii lumii, pentru că aceștia niciodată nu și-au dorit să devină celebri, lăsându-l pe fiul lor să se bucure de faimă.

Totuși, de la el aflăm că sunt oameni modești, care nu au o situație financiară tocmai bună, dar care au făcut eforturi pentru a-l vedea pe fiul lor pus bine. Au făcut multe eforturi pentru George și sora lui, dar i-au crescut frumos și au dat totul pentru ei. Pentru asta, șeful AUR le este recunoscător și mereu le mulțumește.

„ Am o familie care m-a crescut, am o soră, mama și tata au tras din greu ca să ne crească. În anii 90, în care am făcut cu toții foamea și în care a fost prăpad, ai mei m-au crescut cum au putut!”, a spus George Simion.

Ce au făcut socrii mari la nuntă

Nunta lui George Simion a fost una de pomină, cu peste 10.000 de invitați. Și-a dorit un eveniment cu fast și așa a și fost. Au fost prezenți oameni din toate colțurile țării, dar mai ales familia. Socrii mari au fost în atenția tuturor și protagoniștii unor momente extrem de emoționante.

Sursa FOTO Fanatik.ro