Cine sunt tinerii care au murit în Ajunul Crăciunului, în accidentul de la Băile Herculane. Cei doi erau frați

În noaptea de vineri spre sâmbătă o tânără în vârstă de 20 de ani și un băiat de 16 ani au murit într-un accident rutier care a avut loc în Băile Herculane, judeţul Caraş-Severin, după ce maşina lor s-a izbit de un TIR. Cei doi erau frați.

Tragedie în Ajunul Crăciunului, pe o șosea din Băile Herculane. Doi tineri în vârstă de 16 și 20 de ani și-au pierdut viața după ce mașina lor s-a izbit de un TIR care mergea spre Târgu Jiu.

Cine sunt tinerii care au murit în Ajunul Crăciunului, în accidentul de la Băile Herculane

Cei doi tineri care au murit în Ajunul Crăciunului, în accidentul de la Băile Herculane erau frați. În momentul tragediei, Anabela Sain, tânara de 20 de ani, era cea care se afla la volanul maşinii. În autoturismul condus de tânără se afla şi fratele acesteia, în vârstă de 16 ani.

Potrivit polițiștilor, din primele cercetări, s-a stabilit că aceasta: „conducea un autoturism pe DN 67D, din direcția Băile Herculane către DN 6, la km 107 + 750 m, într-o curbă ușoară la stânga, în condiții de carosabil umed, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, pătrunzând pe sensul opus de circulație, unde a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 37 de ani, din județul Gorj. În urma accidentului a rezultat decesul conducătoarei auto în vârstă de 20 de ani și a pasagerului dreapta față din același autoturism, în vârstă de 16 ani.”, se arată în comunicatul Poliţiei.

Accident grav în Băile Herculane

Seara trecută, la ora 23:33, polițiști de la Poliția Stațiunii Băile Herculane au fost sesizați prin apel 112, despre faptul că pe DN 67D, în Băile Herculane, s-a produs un accident rutier între două autovehicule, două persoane fiind încarcerate.

„Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest rezultând că nu a consumat băuturi alcoolice.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, se arată în comunicatul Poliţiei.