Cine sunt tinerii morți în accidentul din Sibiu. Sonja Maria, tânăra de 20 de ani era fiica unui preot, iar Andrei, care avea 19 ani, era fiu de politician

Doi tineri, în vârstă de 19 și 20 de ani, și-au găsit sfârșitul în cursul zilei de luni noaptea, într-un accident cumplit, pe o șosea din Sibiu. Sonja Maria, tânăra de 20 de ani era fiica unui preot, iar Andrei, care avea 19 ani, era fiu de politician. În momentul impactului, alături de cei doi tineri care au decedat, erau alte două persoane care au fost rănite și transportate la spital.

Luni noaptea a avut loc un accident cumplit pe o șosea din Sibiu. Atunic, doi tineri au murit și alți doi au ajuns în stare critică la spital după ce autoturismul în care se aflau a intrat cu viteză sub remorca unui TIR care era parcat pe marginea drumului.

Cine sunt tinerii morți în accidentul din Sibiu

În seara fatidică în care a avut loc accidentul, cei patru ttineri ieșiseră la o plimbare în oraș. La un moment dat însă, cel care conducea mașina a pierdut controlul autoturismului și a intrat într-un TIR care era staționat pe marginea șoselei. În urma impactului, doi tineri au murit, și alți doi au fost transportați la spital în stare critică.

Andrei Preda Pandele, în vârstă de 19 ani a murit pe loc. Tânărul era fiul unui politician din Brașov, Emanuel Preda și, la momentul tragediei, acesta se afla pe scaunul din dreapta.

La scurt timp după decesul acestuia, a murit și Sonja Maria Untch, tânăra în vârstă de 20 de ani. Ea se afla pe bancheta din spate a mașinii. Era fiica lui Untch Klaus, preot evanghelic și a unui cadru didactic. Se înscrisese la o facultate în Viena, Austria însă, de curând, a decis să se întoarcă și să studieze în România.

Autoturismul cu care cei patru au făcut accident valorează peste 70 de mii de euro și aparținea tatălui tânărului de 19 ani, Andrei Preda Pandele, care a murit în accident. Așa cum am menționat anterior, el se afla pe scaunul din dreaptă față pentru că își lăsase prietenul să conducă.

Urmează ca acum oamenii legii să audieze mai mulți martori pentru a stabili dacă, înainte de producerea acestui accident, șoferul a avut un comportament agresiv în trafic. De asemenea, pe numele conducătorului auto, a fost deschis un dosar de urmărire penală.