Cine vor fi nașii de botez ai fiului Vlăduței Lupău

Vlăduța Lupău a devenit mamă pe 6 august și este în culmea fericirii. Interpreta de muzică populară a decis ca fiul ei să fie botezat de trei perechi de nași.

În urmă cu doar câteva zile, Vlăduța Lupău a născut un băiețel perfect sănătos și a primit numele biblic, Iair. Soțul ei, Adi Rus, a stat tot timpul lângă ea în această perioadă. Deși își dorea să nască natural, Vlăduța Lupău a fost nevoită să facă cezariană, la indicațiile medicului.

Micuțul Iair va avea trei perechi de nași, aceasta fiind dorința părinților lui. Olguța Berbec va fi una dintre nașe. Interpreta de muzică populară și soțul ei, Remus Novac, sunt nașii de cununie ai Vlăduței Lupău și ai fotbalistului Adi Rus. „Da, eu și soțul meu vom fi nașii de botez ai băiețelului prietenei noastre, Vlăduța, dar suntem trei perechi de nași. Nu sunt prea multe de spus. Așa au ales ei…

Le-am cumpărat câteva lucruri și abia aștept să îi văd și să îi strâng în brațe pe amândoi, și pe mamă, și pe băiețel”, a declarat, cântăreața de muzică populară Olguța Berbec, nașa Vlăduței Lupău, pentru Fanatik.

Vlăduța Lupău, scrisoare pentru fiul ei Bebelușul a venit pe lume la 1:39, are 3200 de grame și 51 cm lungime. Fiul Vlăduței Lupău a primit numele Iair și are însemnătate biblică. Pe una dintre rețelele de socializare, cântăreața a postat o scrisoare pentru copilul ei, dar și poze din timpul nașterii.

continuarea aici