Ultimate magazine theme for WordPress.

Claudia Ghițulescu, declarații despre amanta de 20 de ani a soțului


Claudia Ghițulescu și-a prins soțul că o înșală cu o copilă de 20 de ani, în această vară. În timp ce Claudia spera să rămână iarăși gravidă, după o sarcină pierdută, soțul ei, Marian, avea o relație cu una dintre angajate de mai bine de un an.

Cântăreața de muzică populară a crezut pentru multă vreme că tensiunile dintre ea și soțul ei sunt cauzate de pierderea sarcinii, pentru ca apoi să fie neplăcut surprinsă că absența lui emoțională din căsnicia lor era din cauza altei femei.

Claudia a făcut cateva dezvăluiri despre aceste lucruri exclusiv pentru Click!: „A fost un șoc pentru mine. Nu a fost sarcina de vină. Eu abia acum am aflat adevărul. El mă înșela de un an și ceva, în condițiile în care noi eram căsătoriți de doi ani. Deci el avea viață dublă, avea și soție și amantă. Voia să trăiască așa. Culmea, până și părinții lor știau de relație. Păi ce părinte ești tu când știi că fiică-ta umblă cu un om însurat? Umbla cu amanta de un an de zile sub ochii mei. Voia să trăiască și cu mine, și cu ea! Eu m-am învinovățit pe mine, că m-am răcit și că am pierdut sarcina. Eram supărată, dar adevărul nu era ăsta. El trăia cu fata asta de mult timp. Eu m-am prins că e ceva cu el. Era mereu arțăgos, îmi căuta nod în papură. Plus că, nu mă lăsa să mă uit în telefonul lui, îl ascundea că avea mesaje cu ea. Eu am aflat prima dată de la prietenii lui că mă înșela’’.

Claudia Ghițulescu a luat decizia să divorțeze pe cale amiabilă, la notar, dar soțul ei nu s-a prezentat, iar mai apoi i-a intentat proces.

loading...
Loading...