19 C
București
joi, 13 mai 2021

Claudia Pătrășcanu, acuzații grave la adresa familiei lui Gabi Bădălău: ”Soacra îmi lua banii de la cântări. El juca la cazino”

Claudia Pătrășcanu tună și fulgeră după ce a ieșit din sala de judecată și face declarații halucinante despre familia lui Gabi Bădălău. Scandalul artistei cu tatăl copiilor ei este departe de a se termina. Cântăreața susține că soacra îi lua banii de la filmări și că soțul ei era falit, jucând foarte dez la cazino.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au prezentat astăzi în fața instanței pentru a se lua o decizie în cazul lor, însă nu au ajuns nici de această dată la un numitor comun. Au trecut aproximati doi ani de când cei doi sunt într-un continuu scandal, iar situația lor pare a fi departe de a se rezolva.

La ieșirea din Tribunal, Claudia Pătrășcanu a făcut declarații total neașteptate despre banii pe care familia lui Gabi Bădălău are să-i dea. Vedeta nu a mai povestit niciodată aceste lucruri până acum.

‘În primele 6 luni nu am primit niciun ban. Ce a cerut tatăl copiilor mei de la mine? Întrebați-l! a cerut 50.000 de euro, a cerut lemnul și mobila din casă, unde dorm copiii. Eu nu mă gândesc la partaj. Eu vreau doar banii mei, din închiriat garsoniere. Vreau banii de la moțul copiilor pe care i-a luat. Și el i-a luat ca să își ia un escavator.’, a declarat Claudia Pătrășcanu.

Claudia Pătrășcanu susține că familia lui Gabi Bădălău i-a luat banii

Extrem de nervoasă, vedeta a declarat că soacra ei i-a luat banii pe care ea îi făcea la concerte. Claudia Pătrășcanu a făcut declarații de-a dreptul neașteptate despre anii de căsnicie alături de tatăl copiilor ei.

‘Am muncit în firmele familiei Bădălău și nu am luat niciun ban. Soacra mea venea și îmi lua banii de la cântări. Sunt banii mei. Pe mine Gabi nu m-a pescuit de pe stradă. Nu m-a luat dintr-un club. Când m-am căsătorit cu Bădălău a fost pentru că m-am îndrăgostit de el. Și ca să fiu aruncată în stradă și să mi se ia absolut tot… pe mine mă poate discredita cât vrea. Sunt o mamă impecabilă pentru copiii mei.’, a mai declarat Claudia Pătrășcanu pentru Antena Stars.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate