duminică, 29 martie 2020

Momente foarte grele pentru Mara Bănică

Știrile zilei

Alexandru Rafila AVERTIZEAZĂ: În România vom trece de 1000 de cazuri de coronavirus pe zi

Președintele Societății de Microbiologie, Alexandru Rafila, a spus că situația din România se va înrăutăți în scurt timp, iar...

Bilanțul persoanelor infectate cu coronavirus în SUA a depășit pragul de 100.000

La nivel mondial au fost confirmate peste 590.000 de cazuri de infectare cu coronavirus și peste 27.000 de decese.SUA...

Monica Pop, despre cele două alimente banale pe care trebuie să le aibă românii în casă, dacă fac provizii

Medicul Monica Pop a făcut un anunț foarte important în contextul crizei coronavirusului, insistând asupra ideii că alimentația trebuie...

Mara Bănică a trecut prin momente dificile la început de 2020. Jurnalista a făcut accident cu mașina, însă totul a fost plănuit încă de la bun început.

Mara Bănică a avut parte de momente mai puțin plăcute în urmă cu doar câteva zile, atunci când aceasta a făcut accident cu mașina pe o stradă din București. În timp ce se deplasa, jurnalista a intrat în mașina unui taximetrist, însă totul a fost doar o metodă prin care aceasta putea fi înșelată, dar prin care a luat și câteva puncte de panalizare.

Jurnalista a vorbit in cadrul emisiunii televizate Răi Da Buni despre momentul în care s-a produs accidentul dintre bolidul său și autoturismul unui taximetrist. Aceasta a intrat în autovehicul, însă, de fapt, totul a fost doar un accident fals.

Mara Bănică a aflat si de ”metoda accidentul”, din care unele persoane imorale fac bani. ”Ți se pune cineva în față și te urmărește, se bagă în fața ta și îți pune frână bruscă”, a spus Mara la Antena Stars. ”Este o metodă prin care poți să faci bani ușor în România”, a adaugat ea.

Mara s-a speriat, mai ales că aceasta a avut parte necazuri in trecut, atunci când a fost victima unui accident foarte grav.

.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă

- Advertisement -Momente foarte grele pentru Mara Bănică 1