miercuri, 15 iulie 2020

Momente foarte grele pentru Mara Bănică

Știrile zilei

Tatăl lui Mihai Tudose a decedat! Era infectat cu COVID-19

Tatăl lui Mihai Tudose, Constantin Tudose, diagnosticat cu coronavirus, a murit în această dimineață, a informat publicația locală Obiectiv...

Cum mai arată Alexandra Dinu la aproape 40 de ani. Fosta soție a lui Adi Mutu e mai frumoasă ca niciodată!

Alexandra Dinu, fosta soție a lui Adrian Mutu, se apropie de vârsta de 40 de ani, dar este mai...

Marcel Vela, decizie de ultimă oră: ”Astăzi voi semna ordinul”

Ministrul de Interne Marcel Vela a anunțat că în cursul zilei de astăzi va semna ordinul de ministru prin...

Mara Bănică a trecut prin momente dificile la început de 2020. Jurnalista a făcut accident cu mașina, însă totul a fost plănuit încă de la bun început.

Mara Bănică a avut parte de momente mai puțin plăcute în urmă cu doar câteva zile, atunci când aceasta a făcut accident cu mașina pe o stradă din București. În timp ce se deplasa, jurnalista a intrat în mașina unui taximetrist, însă totul a fost doar o metodă prin care aceasta putea fi înșelată, dar prin care a luat și câteva puncte de panalizare.

Jurnalista a vorbit in cadrul emisiunii televizate Răi Da Buni despre momentul în care s-a produs accidentul dintre bolidul său și autoturismul unui taximetrist. Aceasta a intrat în autovehicul, însă, de fapt, totul a fost doar un accident fals.

Mara Bănică a aflat si de ”metoda accidentul”, din care unele persoane imorale fac bani. ”Ți se pune cineva în față și te urmărește, se bagă în fața ta și îți pune frână bruscă”, a spus Mara la Antena Stars. ”Este o metodă prin care poți să faci bani ușor în România”, a adaugat ea.

Mara s-a speriat, mai ales că aceasta a avut parte necazuri in trecut, atunci când a fost victima unui accident foarte grav.

.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă

- Advertisement -Momente foarte grele pentru Mara Bănică 1