joi, 1 octombrie 2020

Momente foarte grele pentru Mara Bănică

Știrile zilei

Calendar 1 octombrie 2020. Acoperământului Maicii Domnului

Calendar 1 octombrie 2020. Este o sărbătoare mare pentru creștini în această zi, care cinstesc praznicul Acoperământului Maicii Domnului.Pe...

Tudorache a iesit in strada si cere renumararea voturilor

Dan Tudorache, Primarul sectorului 1, impreuna cu cateva zeci de sustinatori, s-a deplasat miercuri dimineata la sediul Biroului Electoral...

Ciolacu, anuntul zilei despre pensii. Iohannis e obligat

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, stie care va fi verdictul dat de Curtea Constitutionala a Romaniei (CCR) cu privire la...

Mara Bănică a trecut prin momente dificile la început de 2020. Jurnalista a făcut accident cu mașina, însă totul a fost plănuit încă de la bun început.

Mara Bănică a avut parte de momente mai puțin plăcute în urmă cu doar câteva zile, atunci când aceasta a făcut accident cu mașina pe o stradă din București. În timp ce se deplasa, jurnalista a intrat în mașina unui taximetrist, însă totul a fost doar o metodă prin care aceasta putea fi înșelată, dar prin care a luat și câteva puncte de panalizare.

Jurnalista a vorbit in cadrul emisiunii televizate Răi Da Buni despre momentul în care s-a produs accidentul dintre bolidul său și autoturismul unui taximetrist. Aceasta a intrat în autovehicul, însă, de fapt, totul a fost doar un accident fals.

Mara Bănică a aflat si de ”metoda accidentul”, din care unele persoane imorale fac bani. ”Ți se pune cineva în față și te urmărește, se bagă în fața ta și îți pune frână bruscă”, a spus Mara la Antena Stars. ”Este o metodă prin care poți să faci bani ușor în România”, a adaugat ea.

Mara s-a speriat, mai ales că aceasta a avut parte necazuri in trecut, atunci când a fost victima unui accident foarte grav.

.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă