Clipe de coșmar pentru Sorina Manelista! Prima soție a lui Guță, imobilizată la pat

Manelista Sorina a fost una dintre cele mai cunoscute maneliste în perioada ei de glorie. De când s-a retras din muzică, lucrurile rele s-au ținut scai de ea. Artista traversează acum o perioadă de cumpănă: a fost operată din nou și, pentru următoarea perioadă, este imobilizată la pat!

Sorina Manelista, operată de urgență

Sorina Manelista trece prin cea mai grea perioadă a vieții sale. Sănătatea ei este extrem de șubredă și problemele sunt tot mai mari. Are nevoie de tratamente multe și îngrijiri atente, având probleme grave cu inima, plămânii și nu numai. O altă lovitură, însă, a dat peste celebra artistă.

În urmă cu doar câteva zile, prima soție a lui Nicolae Guță a trecut prin clipe de coșmar. Cum nu era suficient că are probleme grave, a mai primit o lovitură dureroasă: și-a rupt piciorul, după ce a călcat strâmb pe trepte. Celebra interpretă a fost operată de urgență și medicii i-au spus că, în următoarele două luni, va sta numai în pat. A fost externată și trebuie să fie foarte atentă acum la tot ce face.

”Acum am ieșit din spital, mi-am rupt piciorul și l-am operat. Acum sunt bine, slavă Domnului! Am călcat pe trepte greșit și mi l-am rupt de la gleznă. M-am operat acum câteva zile și astăzi sunt acasă. M-au operat, două luni nu am voie să calc pe picior, asta e, încercările vieții. Acum sunt acasă”, a declarat Sorina Guță, pentru Spynews.ro.

Artista ar fi fost extrem de răcită în ultima vreme și starea ei nu a fost una prea bună. Când a vrut să meargă să ia doza de oxigen, a călcat strâmb și și-a rupt grav piciorul. Norocul ei a fost că a ajuns la timp la spital și medicii au intervenit rapid pentru operație.

Sorina Guță amână, de ceva timp, intervenția care îi poate salva viața. Este vorba despre o operație de schimbare a valvei principale de la inimă, care îi pompează sângele și duce oxigenul în plămâni. Din cauza lipsei de bani, aceasta nu s-a mai întors în Turcia.