15.5 C
București
marți, 18 mai 2021

Clipe de groază pentru 48 de români din Austria. Autocarul în care se aflau a luat foc pe autostradă

Un număr de 48 de români au trăit clipe de groază, după ce autocarul în care se aflau a luat foc pe o autostradă din Austria.

Clipe de groază pentru 48 de români din Austria

Conform observatornews.ro, care citează heute.at, nu maia puțin de 48 de români au trecut prin clipe de groază sâmbătă seară, după ce autocarul în care se aflau a luat foc pe autostradă.

Toți cei 48 de pasageri români, dar și șoferul, au reușit să se evacueze la timp și nu există victime. Incidentul a avut loc în apropiere de Sparbach, pe autostrada A21.

Trei autospeciale de pompieri s-au deplasat fața locului, militarii reușind să stingă rapid flăcările, care puteau fi vizibile de la kilometri distanță.

Românii au fost cazați la un hotel din apropiere

După incident, cetățenii români au fost cazați de autorități la un hotel din apropiere până li s-a găsit o modalitate de transport.

O bătrână de 86 de ani a fost omorâtă în propria curte de un șofer de 21 de ani care a pierdut controlul mașinii și a intrat direct în gospodăria femeii, în localitatea Lungulețu din județul Dâmbovița.

Un bebeluș de 10 luni și părinții săi au murit, vineri dimineață, într-un grav accident rutier produs în județul Galați, între localităţile Priponeşti şi Berheci. Din primele cercetări, se pare că tatăl ar fi ațipit la volan.

Un tânăr de 27 de ani a decedat în urma unui accident în care a fost implicat ATV-ul pe care acesta îl conducea. Bărbatul a murit pe loc, după ce acesta s-a izbit cu un ATV într-o caroserie auto ce era parcată pe un trotuar. Incidentul a avut loc joi după-amiaza, pe strada Valea Hotarului din Sighetu Marmației.

Un eveniment tragic a avut loc joi dimineață la Târgu Mureș. O femeie a fost lovită mortal de un tren aflat în mișcare pe calea ferată. Imediat, după un apel la 112, la fața locului au ajuns echipaje de salvare, însă impactul a fost atât de puternic încât femeia a murit pe loc.

Sursa: Observator News

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate