35.4 C
București
sâmbătă, 31 iulie 2021

Cod portocaliu în Prahova. Lista localităților vizate – UPDATE

Administrația Națională de Meteorologie a emis, sâmbătă, 12 iunie, un nou cod portocaliu de ploi torențiale, valabil în mai multe județe, inclusiv pentru zeci de localități din Prahova. Pe durata avertizării se vor semnala averse torențiale ce vor acumula 35….40 l/mp.

UPDATE: 15.25 – ANM a emis un al doilea cod portocaliu de ploi torențiale pentru mai multe localități din Prahova, atenționare valabilă până la ora 16.30. Pe lista localităților vizate figurează Brazi, Valea Călugărească, Bărcănești, Puchenii Mari, Târgșoru Vechi, Poienarii Burchii, Berceni, Șirna, Gorgota, Râfov, Dumbrava, Mănești, Cocorăștii Colț, Tinosu și Olari.

Codul portocaliu care a intrat în vigoare în Prahova vizează zeci de localități. Atenționarea ANM este valabilă sâmbătă, până la ora 15.00.

Astfel, potrivit ANM, se vor semnala averse torențiale ce vor acumula 35….40 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină, intensificări ale vântului și vijelie.

Codul portocaliu este valabil în Câmpina, Băicoi, Breaza, Comarnic, Vălenii de Munte, Urlați, Boldești-Scăeni, Măneciu, Filipeștii de Pădure, Valea Călugărească, Bucov, Plopeni, Ariceștii Rahtivani, Filipeștii de Târg,

 » Citeste mai mult pe observatorulph.ro

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate