Codin Maticiuc: «90% dintre oamenii pe care îi vedeți dacă ajungeți într-un club de noapte sau de zi sunt drogați»

Codin Maticiuc este cunoscut, de mulți ani, drept un amfitrion al petrecerilor și o prezență constantă în cluburile considerate în vogă de o anumită clasă socială…

Totuși, în viața sa, și mai ales după ce a devenit părinte, el se implică cu toată energia în proiecte umanitare, precum cel de renovare a spitalelor.

Dintre evenimentele mondene la care e musai să fii văzut, vacanța de 1 mai, sărbătorită ”cu lux și opulență” pe litoral ocupă un loc special.

Maticiuc a povestit pe scurt cum s-a desfășurat această vacanță pentru el, aducând în discuție și o problemă deja cunoscută: drogurile.

”Cred că merg la mare de 1 Mai de peste 20 de ani. Și nu știu dacă am ratat două. (..) O perioadă au dominat cluburile de noapte. După care au apărut chestiile astea de zi și tot felul de concepte în care petrecerile încep ziua. (..)

Ce se întâmplă acum e treaba asta cu drogurile. Sunt peste tot. Toată lumea e drogată. 90% dintre oamenii pe care îi vedeți dacă ajungeți într-un club de noapte sau de zi, în Mamaia, în Vama Veche, probabil și în Costinești unde sunt copii, sunt morți de drogați. Cu cocaină, MDMA, ecstasy, toate prostiile.”, afirmă Codin Maticiuc.

Maticiuc spune că a participat la rândul său de 1 mai la un ”festival de bubuială”, așa cum îl numește, unde, per ansamblu, imaginea a părut a fi una drăguță, dar doar pentru că a consumat alcool, dând de înțeles că nici genul de muzică respectiv, nici drogurile nu ar fi stilul lui.

”Trebuie să te droghezi sau să te fi drogat cel puțin măcar o dată ca să înțelegi beat-ul ăla. Eu nu îmi dau seama când se schimbă melodia.”, a mai glumit el.