Codin Maticiuc din nou tată. Prima imagine cu nou-născutul

Codin Maticiuc a devenit tată pentru a doua oară. Iubita actorului a adus pe lume un bebeluș mult-așteptat. Modul în care actorul a dat vestea cea mare în online a fost unul deosebit, cu un mesaj foarte emoționant.

Codin Maticiuc a anunțat sexul bebelușului

Printr-o postare pe Instagram, Codin Maticiuc a anunțat că iubita sa a născut și a dezvăluit și sexul bebelușului. Cei doi mai au împreună o fetiță și un băiețel dintr-o altă relație a iubitei lui. Iată cum a dat actorul vestea cea mare! De azi are două fete și un băiat. Pe nou- născută o cheamă Ilinca Maticiuc.

Acum știu tot: dragostea ca în povesti, pasiunea nestăvilita și tot ce e mai sfânt pe lume vine să mă întâlnească în câteva zile. Vine să-mi arate că nu sunt dragon cu mai multe capete așa cum ca credeam ci unul cu mai multe inimi. Vine să salveze lumea sau măcar țara, alături de sora și fratele ei. Vine Ilinca Maticiuc, a scris actorul în dreptul unei poze cu mâna fetiței lui.

Cum a anunțat Codin Maticiuc că iubita lui este însărcinată din nou

Codin Maticiuc a anunțat într-un mod unic, caracteristic lui, faptul că va deveni din nou tată. Este binecunoscut faptul că actorul s-a implicat în numeroase cauze umanitare, a construit spitale și luptă în continuare pentru scopuri nobile. Codin Maticiuc a anunțat că iubita lui, Ana Pandeli, este însărcinată printr-o postare făcută pe Instagram. Pe burtica de gravidă era scris mesajul „SMS cu text FACEM la 8845”, postare pentru Spitale publice din bani privați.