3.2 C
București
vineri, 16 aprilie 2021

Comentatorul radio Răzvan Tomescu, răpus de coronavirus

Jurnalistul sportiv Răzvan Tomescu, a murit la vârsta de 53 de ani, în noaptea de 3 spre 4 decembrie. Comentatorul, una dintre vocile cunoscute de la Radio România Actualități, era internat de o săptămână la Spitalul Municipal din București. 

A murit Răzvan Tomescu 

Fostul poloist de performanță și comentator sportiv a fost răpus de coronavirus. Jurnalistul a fost diagnosticat cu o formă gravă de coronavirus.

Nu-mi vine să cred, nu se poate! Tom era internat de o săptămână. A avut, din păcate, forma cea mai agresivă, a purtat mască de oxigen din prima zi de spitalizare”, a declarat unul dintre colegii de radio și cel mai bun prieten al lui Răzvan Tomescu, Cătălin Cârnu.

Răzvan Tomescu de la Redacția Sport a încetat din viață, la 53 de ani.
Colegul nostru, de la Redacţia Sport, Răzvan Tomescu, a încetat din viaţă, astăzi, la vârsta de 53 de ani, la Spitalul Municipal din Bucureşti, după ce a fost infectat cu noul coronavirus. Este singurul ziarist de Radio din România care a relatat de la opt ediţii ale jocurilor olimpice de iarnă sau de vară.Pe lângă activitatea sa jurnalistică, a jucat polo în Liga Întâi„, a fost mesajul postat de colegii de la Radio România Actualități.

Starea de sănătate a jurnalistului radio s-a agravat și s-a stins din viață noaptea trecută. Răzvan Tomescu vorbise cu soția sa chiar joi după-amiază.

E o nenorocire, Răzvan era un om foarte puternic. Cu soția a vorbit chiar joi după-amiază. Spre seară au apărut complicațiile”, a mai povestit cel mai bun prieten al comentatorului sportiv.

”Tom”, una dintre cele mai cunoscute voci de la RRA era căsătorit și avea un băiat, pe nume Dan, jucător de tenis. Băiatul jurnalistului se afla la un turneu când  a primit vestea morții tatălui și a revenit de urgență în țară.

Comentatorul sportiv a lucrat în radio din anul 1992 și a relatat de la 8 ediții ale jocurilor olimpice de iarnă sau de vară. Comentatorul sportiv a fost absolvent al Academiei Naționale de Educație Fizică și Sport.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate