Leluț Vasilescu, membru fondator al trupei Compact, a încetat din viață

Primarul orașului Câmpia Turzii, Dorin Nicolae Lojigan, a anunțat pe pagina sa de Facebook decesul lui Leluț Vasilescu – ”Megastarul”, bateristul trupei rock Compact, unul din membri ei fondatori.

”Am aflat cu profundă tristețe despre trecerea la cele veșnice a unui om extraordinar și un muzician desăvârșit, prietenul meu, Leluț Vasilescu.

Membru fondator al trupei Compact, Leluț Vasilescu a avut o carieră de succes și o viață frumoasă de familie. În urma lui, rămân frumoasele melodii pe care generații întregi le-au fredonat și de care ne vom bucura, cu nostalgie, în continuare!

Scandal la mormântul artistului Leo Iorga. Acuzații de „noaptea minții” la adresa solistului Compact: ” adresa solistului: „O mare răutate din partea oamenilor”

Cetățean de onoare al Municipiului Câmpia Turzii, Leluț Vasilescu a promovat, cu drag și mândrie, orașul în care s-a născut, iar pentru el, Câmpia Turzi era, mereu, locul unde revenea cu drag de fiecare dată.

În acest moment trist, pentru familia Vasilescu și pentru toți fanii muzicii rock din România, transmit un mesaj de condoleanțe tuturor celor care l-au apreciat pe bateristul trupei Compact, Leluț „Megastarul” Vasilescu!

Dumnezeu să-l odihnească întru Slava Sa!”, a punctat primarul Dorin Lojigan, prieten cu Vasilescu.