Competitie de streetball si vizite la inaltime, in week-end, la Palas

Iubitor de sport? Te invitam in acest week-end in parcul Palas, acolo unde se va desfasura o competitie de streetball, cu demonstratii si concursuri pentru public. Iar daca iti plac experientele la inaltime, mai ai la dispozitie doua weekend-uri in care poti urca la 73 de metri, in cea mai inalta cladire din Iasi.

Sambata si duminica, pe 13 si 14 iulie 2019, circuitul national de baschet 3×3 Sport Arena Streetball Tour ajunge la Iasi, pe terenul de baschet special amenajat in parcul Palas. Atmosfera energica, muzica antrenanta, distractie nelimitata si multe driblinguri vor fi elementele cheie ale competitiei Raiffeisen Bank Iasi Streetball. In total, peste 280 de jucatori s-au inscris in concursul gazduit de parcul Palas.

Concurentii vor oferi un adevarat show cu ajutorul schemelor de aruncat la cos si trucurilor celui  mai  popular  sport  urban  de  echipa,  baschetul  3×3,  miza  lor  fiind  acumularea  cat  mai multor puncte, care conteaza in clasamentul mondial. Si asta pentru ca, incepand cu editia Tokyo 2020, acest sport este disciplina in cadrul Jocurilor Olimpice. La randul sau, publicul va  avea  parte  de  povocari  tematice  si  concursuri  cu  premii,  demonstratii  sustinute  de jucatori profesionisti si o atmosfera de competitie.

Daca inca nu te-ai bucurat de experienta inedita de a vedea superba panorama asupra Iasul de la 73 de metri, inca te mai poti inscrie pentru vizitele ghidate in cea mai inalta cladire din oras,  United  Business  Center  3,  parte  a  ansamblului  Palas.  Pana  in  prezent,  peste  700  de persoane  au  fost  fascinate  de  privelistea  spectaculoasa.  Campania  „Orasul  meu  vazut  de sus”  se  desfasoara  in  fiecare  sambata  si  duminica,  pana  pe  21  iulie  inclusiv.  Vizitele  se realizeaza  in  baza  unei  programari  prealabile,  online,  prin  mesaj  privat  pe  pagina  de Facebook Palas Iasi, sau prin telefon, la 0232/209.920.

In  plus,  daca  faci  un  selfie  la  altitudine  si  postezi  imaginea  pe  contul  tau  de  Facebook  sau Instagram cu #iasivazutdesus si tag •palasiasi, ai sansa sa castigi o excursi

 » Sursa: bzi.ro


APRECIAZA ARTICOLUL !