Connect-R și Misha au divorțat acum cinci ani, dar încă locuiesc împreună. Artistul a mărturisit de-abia acum motivul

Cu toții stim că de peste 6 ani de zile, Connect-R locuiește cu fosta soție, deși s-au despărțit. Artistul a explicat în sfârșit detaliile acestei alegeri de viață în noua sa piesă!

Connect-R și Misha locuiesc împreună
Cu toate că și-au separat destinele, Connect-R și Misha locuiesc în aceeași casă alături de fiica lor. Cei doi au hotărât că această alegere este cea mai potrivită pentru mediul în care va fi crescută fiica lor Maya care se confruntă cu o boală autoimună și necesită atenția ambilor părinți.

Artistul explică în noua sa piesă faptul că fiica lui are nevoie de dragoste și că vrea să se asigure că o va primi constant. Astfel, vedeta îi este alături fiicei lui, indiferent dacă el și Misha nu mai formează un cuplu:

„Dacă mai poți schimba ceva în căsnicia ta o poți face chiar acum ! Dacă ai încercat tot , încearcă să nu divorțezi și de copil ! El vede diferit lucrurile ! Acasă, nu e un cămin, nici clădire , nici bucurie nici extaz ! Acasă înseamnă pace, înseamnă o conștiință împăcată ! Ești soț, soție , ești părinte, ești copil, dar mai presus de toate ești Dragoste, iar copilul tău are nevoie de ea ! De despărțit nu v-ați despărțit voi doi , ci egourile voastre ! Nu fi un ego și față de copilul tău !

Ce declarau Connect-R și Misha după despărțire
Connect-R a susținut public, după despărțirea de Misha că pentru fiica lui va face orice sacrificiu posibil pentru a o vedea fericită:

„Sunt două variante! Orice cuplu care divorțează, mai ales dacă există un copil, trebuie să înțeleagă că, vrei, nu vrei, va trebui să te înțelegi omul ăla mai toată viața, cel puțin 18 ani cu siguranță. Ești obligat să o faci. Noi suntem împăcați. Încă mai locuim împreună, dar e o chestiune de timp. De câte ori o văd pe fiica mea, o văd și pe mama ei. Am același respect. Maya trebuie să-și vadă de copilăria ei, o să înțeleagă”, a declarat Connect-R în cadrul unei emisiuni de televiziune, relata substantial.ro

Misha spunea că ea și Connect-R au o interacțiune normală acum și nu forțează lucrurile încât să pară că se înțeleg bine de dragul celei mici:

„Noi nu facem un efort, adică nu facem chestia asta pentru Maya, ne înţelegem bine pentru Maya. Pur şi simplu lucrurile sunt naturale. Nu facem niciun fel de efort în sensul ăsta. Avem aceleaşi ţeluri şi când mă gândesc la asta de fapt mă gândesc la Maya, la profesia noastră, la faptul că avem acelaşi manager, acelaşi impresar. Ne leagă multe alte lucruri”, a declarat și Misha în urmă cu ceva timp, potrivit sursei menționate.