Constanța. Patru bărbați bătuți violent, pe stradă, de o grupare de proxeneți – video

Imagini filmate în Constanța care au surprins o bătaie din noaptea zilei de 8 iunie au fost făcute publice.

Potrivit martorilor, atacatorii ar fi niște proxeneți, iar oamenii legii nu ar face nimic, întrucât sunt ”mână în mână cu poliția”.

Evenimentul s-a petrecut pe 8 iunie, în jurul orei 1.30 dimineața. Potrivit informațiilor replicaonline.ro, poliția nu ar fi fost sesizată în acest caz.

Nici la Serviciul de Ambulanță Constanța nu a avut solicitări pentru acea oră.

În filmare se vede cum patru bărbați au fost puși la pământ, rând pe rând, de o gașcă de indivizi.

În materialul video se vede cum un bărbat stă pe stradă, moment în care se apropie de el trei indivizi, iar unul dintre aceștia îi aplică o singură lovitură, în zona feței, care l-a pus la pământ, fără să mai miște.

Urmează alte trei persoane care au fost puse și ele la pâmânt, rând pe rând, de aceiași indivizi.

Anunțul Poliției
„Urmare a apariției, în spațiul public, a unor imagini video în care se observă faptul că, pe un trotuar de la intersecția străzilor Cișmelei cu Dispensarului, un grup format din mai multe persoane exercită acte de violență asupra altui grup de persoane, tulburând ordinea și liniștea publică, vă comunicăm următoarele:

În urma acestui eveniment nu a fost înregistrată nicio plângere, de la data producerii și până în prezent.

În urma luării la cunoștință despre aceste înregistrări, polițiști din cadrul Secției 2 s-au sesizat din oficiu și efectuează cercetări pentru identificarea persoanelor implicate, stabilirea situației de fapt și a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice”.