Contract de peste 30 de milioane de lei pentru intretinerea cladirilor Directiei de Drumuri

Directia Regionala de Drumuri si Poduri (DRDP) Iasi a demarat o procedura privind intretinerea cladirilor pe care le gestioneaza, imobile care deservesc materialele pentru reabilitarea arterelor din zona Moldovei. Valoarea contractului este de peste 33,6 milioane lei, proiectul incluzand toate sectiile de drumuri nationale din zona Moldovei. Pentru Sectia de Drumuri Nationale (SDN)- Bacau, contractul are o valoare de 3,7 milioane lei, in timp ce pentru Sectia de Drumuri Nationale Barlad, valoarea contractului este de 3,9 milioane lei.

In ceea ce priveste Sectia de Drumuri Nationale Botosani, valoarea contractului este de 3,7 milioane lei. Pentru Sectia de Drumuri Nationale Campulung Moldovenesc, valoarea contractului este de 3.9 milioane lei, iar pentru Sectia de Drumuri Nationale Focsani, valoarea este de 3.8 milioane lei. Pentru Sectia de Drumuri Nationale Galati, valoarea contractului este de 3.8 milioane lei, iar pentru cea de la Iasi, valoarea contractului este de 3.7 milioane lei.

Pentru Sectia de la Piatra Neamt, Directia a stabilit o valoare de 3.7 milioane lei, in vreme ce pentru Sectia de la Suceava, valoarea este de 3 milioane lei. Termenul limita pentru depunerea ofertelor este 8 iulie, zi in care va avea loc si deschiderea acestora. Contractul se va derula pe o perioada de patru ani.

Vezi si: Noi lucrari de intretinere programate de DRDP Iasi in saptamana 29 octombrie – 2 noiembrie

„Cantitatile minime si maxime estimate pe durata acordului-cadru, precum si pentru fiecare contract subsecvent, respectiv anul I, anul II, anul III si anul IV, sunt la Anexa 1 din caietul de sarcini pentru fiecare lot in parte. Termene pentru depunerea/raspunsul la solicitarile de clarificari/informatii suplimentare este de maxim 22 zile inainte de data limita de depunere a ofertelor. Termenul in care autoritatea contractanta va raspunde in mod clar si complet tuturor solicitarilor de clarficare/informatiilor suplimentare este in a 10-a zi inainte de la data limita de depunere a ofertelor”, se arata in nota de

 » Sursa: bzi.ro