15.6 C
București
miercuri, 12 mai 2021

Copilul sărac s-a apropiat de o mașină oprită la semafor ca să ceară bani, dar în scurt timp a izbucnit în lacrimi când a văzut cine era la volan

Un puști s-a apropiat de o mașină ca să cerșească bani, dar câteva minute mai târziu a izbucnit în lacrimi și a primit o lecție de viață emoționantă.

I-a dat toți banii pe care îi avea!

John din Kenya, copil al străzii, s-a apropiat de o mașină oprită la semafor, pentru a cerși bani. A dat peste o femeie de 32 de ani, care stătea în mașină înconjurată fiind de multe aparate de oxigen.

Curios, puștiul a întrebat ce sunt acele mașinării bizare din jurul său. Atunci, femeia i-a explicat că plămânii ei nu funcționează cum ar trebui și, după 12 operații, s-a trezit nevoită să respire prin intermediul aparatelor, până la sfârșitul vieții.

Atunci, puștiul a izbucnit în lacrimi de durere că nu o poate ajuta pe femeie. I-a dat toți banii pe care îi avea, ca să contribuie și el la recuperarea medicală. Trecătorii au văzut și au fotografiat totul și internetul s-a mobilizat pentru a strânge bani pentru operațiile viitoare ale femeii.

Între ea și puști s-a format o legătură puternică, din care a rezultat un exemplu de bunătate pentru toată lumea.

Un milionar din Kenya a vândut tot pentru a ajuta copiii abandonați
Desi pare greu de crezut, un milionar din Kenya a decis sa vanda tot ce are si sa investeasca banii obtinuti in ajutorarea copiilor abandonati care locuiesc pe strazile oraselor din tara sa. El a creat o fundatie – Mully Children’s Family (MCF) – prin care ofera copiilor abandonati de parinti imbracaminte, hrana, educatie si un loc unde acestia pot sta.

Charles Mully, milionarul crestin, a acordat un interviu unui canal TV din SUA in care a povestit cine este, cum a ajuns milionar si mai ales cum a luat decizia de a vinde totul, pentru a ajuta copiii abandonati de familiile lor care traiesc intr-o mizerie crunta, impanzind strazile uneia dintre cele mai sarace tari din Africa.

Viorel Iliescuhttps://viorel.ro
Fondatorul ziarelor All for Romania si The Press, marketing manager al Agentiei de Presa A.M. Press si fondator al CloudX Digital Agency.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate