12.9 C
București
vineri, 16 aprilie 2021

Cornelia Catanga este în doliu. A murit fratele lui Aurel Pădureanu

Îndrăgita interpretă de muzică lăutărească Cornelia Catanga este în doliu după ce fratele fostului soț, Aurel Pădureanu, a murit. Anunțul decesului a fost făcut chiar de către Cornelia Catanga pe pagina de Facebook. Acesta s-a stins în a doua zi de Crăciun iar vestea morții sale a șocat pe toată lumea.

Aurel Pădureanu și fosta sa soție Cornelia Catanga sunt în doliu. Fratele artistului a decedat în a doua zi de Crăciun. Anul acesta au fost sărbători îndoliate pentru familia lui Pădureanu și a Corneliei Catanga. Anunțul decesului a fost făcut de către Cornelia, pe pagina de Facebook pe care o împarte cu Aurel.

Cornelia Catanga este în doliu
Tragedie de Crăciun în familia lui Aurel Pădureanu și a Corneliei Catanga. Fratele marelui artist s-a stins din viață, iar vestea morții sale a șocat pe toată lumea. Cornelia a fost cea care a făcut anunțul decesului, pe pagina de Facebook pe care o împarte cu fostul ei soț.

Fratele lui Pădureanu se numea Romică Stan Onoriu și s-a stins pe 26 decembrie, în a doua zi de Crăciun.

„Vestea de azi dimineață, că frățiorul meu, Romică Stan Onoriu, s-a stins din viață, m-a șocat atât pe mine cât și pe Pădureanu și fiul meu Alexandru. Fiul meu a copilărit în casa acestuia, iar copiii lui erau în casa mea, 24 din 24 de ore. Simt că s-a rupt ceva din mine, pentru că omul acesta mă sfătuia uneori ca și un tată. Mâncam în casă la el, iar copiii lui la mine. Era o frumusețe în perioada asta a Crăciunului, când ne vizitam”, a scris Cornelia Catanga pe Facebook.

A murit în aceeași zi cu impresarul vedetelor
Cumnatul Corneliei Catanga a murit în ziua în care s-a stins și Lucian Ionescu, cunoscut drept impresarul vedetelor. Acesta era infectat cu coronavirus, iar corpul lui a cedat din cauza unor complicații.

„Tătuțu, tu nu ai plecat dintre noi, pentru că tu trebuia să-mi pregătești spectacolul aniversar. M-ai certat pentru că nu m-am prezentat la unul din spectacolele tv care erau organizate. Tu ai iubit muzica mea lăutărească și te mândreai foarte mult cu mine. Vei rămâne veșnic în sufletul meu și al familiei mele”, a fost mesajul de condoleanțe al artistei.

Cât despre Lucian Ionescu, acesta s-a stins la vârsta de 63 de ani, după complicațiile cauzate de infectarea cu noul virus, el având și diabet, dar probleme cu plămânii. De-a lungul timpului a fost impresarul mai multor artiști din România, printre care Andra, Andreea Bălan, Elena Cârstea.

Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu s-au separat în urmă cu un an
La un an de zile de când cei doi s-au despărțit, Cornelia Catanga a dezvăluit care este adevăratul motiv al divorțului. Din câte se pare, Aurel Pădureanu se lega foarte mult de aspectul fizic al Corneliei. Iar acest lucru a deranjat-o extrem de mult pe artistă.

„Suntem despărțiți. El mi-a zis că sunt grasă, am dat cu telefonul de pământ, lucru care m-a deranjat enorm de mult. Dacă mai rămân așa de grasă, îmi fac operație. Norocul lui Pădureanu e că acum n-am voie să fac anestezie, din cauza problemelor pe care le am”, a dezvăluit interpreta de muzică lăutărească în urmă cu ceva timp.

Însă acum, când Cornelia Catanga este în doliu, drama din familia lor îi va aduce din nou împreună, pentru a-l înmormânta pe fratele lui Aurel Pădureanu…

Viorel Iliescuhttps://viorel.ro
Fondatorul ziarelor All for Romania si The Press, marketing manager al Agentiei de Presa A.M. Press si fondator al CloudX Digital Agency.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate