CRBL are o pereche de adidași de valoarea unei mașini

Cântărețul de 44 de ani a fost un fan înrăit al shopping-ului de pantofi sport, are o pereche care valoarează o avere: a plătit 400 de euro, acum valorează peste 17.000 de euro. Artistul a mărturisit că nu mai ține la etichete, că ar prefera să se îmbrace și de la second hand, iar banii preferă să-i bage în educația fetei sale, nu în mașini scumpe.

Un nume de impact în showbizul românesc, CRBL și-a făcut o carieră de apreciat în muzică, atât cu trupa „Simplu”, cât și cu o carieră solo, câștigând apoi, printre altele, și emisiunea-concurs „Asia Express” sezonul 2.

A învățat să croșeteze goblenuri Cântărețul este recunoscut ca un tip direct și a făcut diverse confesiune vizavi de viața și de cariera lui în cadrul interviului-maraton din cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D. Poate părea șocant, dar durul CRBL a învățat în copilărie cum să umble cu croșeta mamei și a încropit goblenuri! „„Am fost curios să încerc. Sora mea cosea, că o punea mama, eu o făceam că mi se părea cool să știu. Am făcut două, trei, apoi m-am lăsat”

Pasionat de sport, mai exact de baschet, artistul s-a revanșat pentru copilăria în care nu avea cei mai strălucitori adidași. A ajuns să numere în colecția personală peste o sută de perechi de pantofi sport. „Am o pereche de adidași care mă șochează, am dat 400 de euro, iar acum valorează peste 17.000 de euro”, s-a confesat CRBL. „Nu țin adidașii în seif. Am strâns multe perechi fiindcă nu-i aveam când eram mic. Eram pasionat de baschet, iar alții aveau modele deosebite fiindcă aveau bani sau relații pe-afară. Eu mi le-am cumpărat ulterior, iar acum se pune praful pe ele. Nu am ajuns să vând vreo pereche de adidași ca să-mi rezolv vreo problemă.
Da, acum aș vinde unele, fiindcă îmi ocupă spațiu! Și nu le mai port. Da, aș vinde poate și perechea asta cea mai scumpă, unui pasionat care vrea să o cumpere. Aș vrea să demonstrez oamenilor: «Wow, o pereche de încălțăminte poate fi schimbată pe o mașină sau poate pe o garsonieră!». E incredibil în ce direcție se îndreaptă lumea, este șocant. Eu am dat 400 de euro sau 800 de euro pe o pereche de pantofi, cea mai scumpă, nu mai mult. Dacă aș da mulți bani pentru o pereche, aș munci doar pentru încălțări”, a povestit piteșteanul, conform libertatea.ro