vineri, 3 iulie 2020

Crezi că știi răspunsul? 90% din oameni nu știu să rezolve acest test

Știrile zilei

O mutație a coronavirusului îl face de până la șase ori mai contagios. Infectează celulele mult mai ușor decât actualul virus (studiu)

Varianta coronavirusului cea mai răspândită în prezent prezintă o mutație care îl ajută să infecteze celulele mult mai ușor...

Cum să promovezi o afacere online?

Cine nu-și dorește să devină cunoscut pe internet? Cu atâtea tipuri de rețele sociale și puterea motoarelor de căutare...

Horoscop 1 iulie 2020. Zi excelentă pentru mai multe zodii

Horoscop Berbec Nativii zodiei Berbec se vor confrunta cu probleme de sănătate, însă nativii vor trece repede acest hop. Sfatul...

Un test de logică le dă bătăi de cap multor persoane. 90% din oameni nu știu să rezolve acest test, în primul rând din cauză că nu sunt atenți la detalii. Crezi că știi răspunsul?

În imagine sunt patru exerciții: 3 perechi de adidași însumează 30, 2 bărbați și 1 pereche de adidași însumează 20, iar 2 cravate și un bărbat însumează 13. În cel de-al patrulea exercițiu, la prima vedere se cere să se afle cât însumează 1 adidas, un bărbat și o cravată. Doar că din neatenție, mulți greșesc răspunsul corect.

90% din oameni nu știu să rezolve acest test
Este clar că fiecare pereche de adidași reprezintă 10, adică 5 pentru fiecare adidas. Rezultă că fiecare bărbat reprezintă 5, iar 1 cravată reprezintă 4. Mulți se grăbesc să dea răspunsul pentru cel de-al patrulea exercițiu și aleg ca rezultat final 22 (1 adidas = 5, un bărbat = 5, 1 cravată = 4). Detaliul care contează și care duce la soluția corectă stă în faptul că bărbatul din imagine este încălțat cu o pereche de adidași și are în mâini 2 cravate.

Astfel, rezultatul exercițiului este următorul.

Drake Breaks Billboard Hot 100 Record

1 bărbat = 5, la care se adaugă adidașii din picioare (5 + 10 = 15), la care se adaugă două cravate (4 + 4 = 8). Rezultă că bărbatul încălțat și cravatele din mâinile lui însumează 23; înmulțit cu 4 (1 cravată) = 92.

La acest număr se adaugă 5 (1 singur adidas). Rezultat final: 5 + 92 = 97.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă

- Advertisement -Crezi că știi răspunsul? 90% din oameni nu știu să rezolve acest test 2