Crezi că știi răspunsul? 90% din oameni nu știu să rezolve acest test

Știrile zilei

Omul care i-a împușcat pe Nicolae și Elena Ceaușescu a dezvăluit ultima lor dorință: “M-au rugat”

Omul care i-a împușcat pe Nicolae și Elena Ceaușescu a dezvăluit ultima dorință a celor doi dictatori.Colonelul în retragere...

Ministrul Economiei, Virgil Popescu: „Pana in 2022 vom dubla alocatiile, iar pana in 2024 pensiile vor creste cu 46 la suta”

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a anuntat ca taxa unica nu va fi desfiintata, fiind un concept liberal.Totodata, ministrul a...

Infectat cu COVID-19, a fost la Terapie Intensivă:

Mihai Budeanu, de la 3 Sud Est, a depășit situația critică, în urma infectării cu COVID-19.Mihai a fost internat...

Un test de logică le dă bătăi de cap multor persoane. 90% din oameni nu știu să rezolve acest test, în primul rând din cauză că nu sunt atenți la detalii. Crezi că știi răspunsul?

În imagine sunt patru exerciții: 3 perechi de adidași însumează 30, 2 bărbați și 1 pereche de adidași însumează 20, iar 2 cravate și un bărbat însumează 13. În cel de-al patrulea exercițiu, la prima vedere se cere să se afle cât însumează 1 adidas, un bărbat și o cravată. Doar că din neatenție, mulți greșesc răspunsul corect.

90% din oameni nu știu să rezolve acest test
Este clar că fiecare pereche de adidași reprezintă 10, adică 5 pentru fiecare adidas. Rezultă că fiecare bărbat reprezintă 5, iar 1 cravată reprezintă 4. Mulți se grăbesc să dea răspunsul pentru cel de-al patrulea exercițiu și aleg ca rezultat final 22 (1 adidas = 5, un bărbat = 5, 1 cravată = 4). Detaliul care contează și care duce la soluția corectă stă în faptul că bărbatul din imagine este încălțat cu o pereche de adidași și are în mâini 2 cravate.

Astfel, rezultatul exercițiului este următorul.

Drake Breaks Billboard Hot 100 Record

1 bărbat = 5, la care se adaugă adidașii din picioare (5 + 10 = 15), la care se adaugă două cravate (4 + 4 = 8). Rezultă că bărbatul încălțat și cravatele din mâinile lui însumează 23; înmulțit cu 4 (1 cravată) = 92.

La acest număr se adaugă 5 (1 singur adidas). Rezultat final: 5 + 92 = 97.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă