15.1 C
București
sâmbătă, 8 mai 2021

Crimă înfiorătoare! O influenceriță a fost împușcată de 14 ori de către soț

O crimă îngrozitoare a avut loc în Brazilia, unde o influenceriță a fost împușcată de 14 ori de către soțul său. Motivul: posta fotografii prea sexy pe rețelele de socializare.

Eliane Ferreira Siolin avea o comunitate de aproape 60.000 de urmăritori, iar zilnic împărtășea cu aceștia momente interesante din viața ei. Însă, din păcate, se pare că activitatea de pe rețelele de socializare i-a adus moarte. Soțul său era nemulțumit de deschiderea femeii din mediul online și mai ales de fotografiile sexy pe care aceasta le posta.

Bărbatul era extrem de gelos și i-ar fi interzis tinerei să mai posteze imagini îmbrăcată sumar. Cei doi se certau aproape zilnic pe această temă, iar una dintre poze a fost fatală. Conform anchetatorilor, bărbatul a împușcat-o pe femeie de 14 ori, iar mai apoi și-a pus și el capăt zilelor.

Copilul celor doi, martor la crimă
Eliane Ferreira Siolin și soțul său, Alejandro Antonio Aguilera Cantallup, locuiau în Ponto Pora, Brazilia și aveau împreună o fetiță de șase ani. În momentul în care a avut loc conflictul, fetița ere de față și a fost martoră la întreaga tragedie.

Trupurile neînsuflețite ale celor doi soți au fost găsite chiar în grădina din spate a casei în care locuiau. Polițiștii au găsit lângă cadavre mai multe gloanțe, un pistol, dar și un încărcător de rezervă.

În acest caz a fost demarată o anchetă, iar polițiștii urmează să stabilească cum s-a produs mai exact tragedia.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate