Crima ORIBILA la Iasi! Un tanar a fost macelarit cu o secure sub ochii unor copii! Ucigasul a fost retinut, dar totul pare legitima aparare! FOTO, VIDEO

• Crima intortocheata la Iasi • Un tanar in varsta de 22 de ani a fost omorat cu o secure de catre unchiul sau • Totul ar fi pornit in urma unui conflict spontan • Martori la intreaga scena au fost copiii agresorului si sotia acestuia • Desi barbatul care a comis crima a fost retinut de catre oamenii legii, vecinii acestuia sar in apararea lui si spun ca s-a aflat in legitima aparare

Un tanar in varsta de 22 de ani a murit secerat de lovituri de secure, marti noaptea. Florin Petru Geana avea 22 de ani si era tatal unui baietel de doar sase luni.

Marti seara, dupa ce ar fi consumat alcool, ar fi intrat in casa unchiului sau pus pe scandal, inarmat cu o secure. Unchiul barbatului, pe nume Ilie Vasile, s-ar fi trezit cu tanarul in casa, iar dupa un schimb de replici dur, i-a luat acestuia securea din mana si l-a lovit in picior si in zona capului. Asa a inceput scenariul unui film de groaza care a devenit real. Geana, asa cum e cunoscut de localnicii din comuna Dolhesti, nu era chiar un tanar model.

La 22 de ani nu avea o reputatie extrem de buna si mai multi localnici au avut de-a face cu el, si nu in sens pozitiv. Geana era, din spusele vecinilor, un tanar extrem de artagos si „prost” la bautura. De multe ori s-ar fi mutilat de nervi, facandu-si semne adanci pe corp. Cu unchiul sau ar fi avut de-a lungul timpului multiple discutii. Totul se pare ca pleca de la pamant. Ambii barbati imparteau o bucata de pamant primita mostenire, iar acesta era de multe ori subiectul unor discutii aprinse.

Vezi si: EXCLUSIV! Furtul anului la Iasi! Mai multi barbati au furat peste 60.000 de euro si 1 miliard de lei vechi

Scandal dupa scandal

Scandalurile din curtea celor doi barbati se tineau lant. Vecinii spun ca politistii au venit de zeci de ori la poarta celor doi. Oamenii legii aplicau amenzi, iar mai apoi se retrageau, pentru ca atat le permite legea. Marti seara, politistii s-au intors din nou la poarta celor doi, de aceasta data pentru lucruri mult mai serioase. Vasile Ilie a fost cel care a sunat la 112 de pe telefonul sotiei sale. Le-a spus celor de la celalalt capat al firului ca si-a omorat nepotul.

Un echipaj medical a ajuns in zona, insa nu a putut decat sa declare decesul tanarului. Acesta avea o plaga taiata la un picior si o lovitura in zona capului. In urma leziunilor suferite a pierdut extrem de mult sange. Ingrozitor este faptul ca la intreaga scena au participat cei trei copii, niciunul mai mare de 10 ani, ai barbatului retinut pentru omor.

Reporterii BZI au ajuns ieri la locuinta in care s-a petrecut crima si au discutat atat cu concubina barbatului care a savarsit crima, cat si cu cea a barbatului mort.  

 » Sursa: bzi.ro

loading...