Criminalul Ionel Lepa ramane in spital inca 2-3 zile. E singur intr-un salon, pazit de mascatii SIAS

Criminalul Ionel Lepa ramane in spital inca 2-3 zile. E singur intr-un salon, pazit de mascatii SIAS, dupa ce a fost operat si din corp i-au fost scoase doua gloante.

Ionel Marcel Lepa, criminalul politistului Cristian Amariei, pe care l-a impuscat mortal, la Recas, a fost capturat marti de dimineata si transportat imediat la Spitalul Municipal din Timisoara. A fost operat de urgenta, avand in corp cele doua gloante care l-au rinit, in confruntarea de duminica, cu politistii.

Medicul Ovidiu Burlacu, seful Sectiei de chirurgie toracica din cadrul Spitalului Municipal Timisoara, a declarat, marti, ca Ionel Marcel Lepa a fost operat si ca nu i-a fost pusa in pericol viata, avand in vedere ca avea plagi prin impuscare.

„Are o stare stabila. Ranile provocate de proiectile, care au fost in corpul pacientului, nu au afectat vase, nervi si nu i-au periclitat viata. Ambele proiectile au penetrat unul mana, unul toracele, dar fara sa avem si un orificiu de iesire. Amandoua au fost recuperate si urmeaza sa se faca, probabil, o expertiza. Inca este in sala de operatie. In mod normal, ranile provocate de un proiectil, el nefiind cu potential letal, dar stand doua-trei zile de la producerea evenimentului, exista un potential infectios, cu un risc de septicemie si pentru asta, doua-trei zile probabil va ramane la noi.”, a declarat dr. Ovidiu Burlacu.

Vezi si: Criminalul din Timis a povestit cum a reusit sa se ascunda de politisti

Criminalul e pazit de agenti SIAS si va fi preluat de o echipa de politisti din Timisoara. Managerul Spitalului Municipal Timisoara, medical Olimpia Oprea, a declarat ca pacientul va fi singur intr-un salon si va fi sub paza. Nu doar ca sa nu incerce sa scape, ci si pentru a fi protejat personalul spitalului, care-l ingrijeste.

Ionel Marcel Lepa a fost prins in noaptea de luni spre marti, in jurul orei 4.45, in casa bunicii unui prieten de-ai sai din localitatea Remetea Mare. Arma cu care a fost ucis politistul a fost gasita asupra lui Lepa. El avea la brau atat pistolul, cat si o borseta cu gloante, conform imaginilor din momentul capturarii.

Potrivit politistilor, barbatul era ranit, iar ranile i se agravasera.

 » Sursa: bzi.ro