35.1 C
București
marți, 27 iulie 2021

Cristian Cioacă, lovitură dură în puşcărie la exact 13 ani de la dispariţia Elodiei Ghinescu

Cristian Cioacă, lovitură dură în puşcărie. Cristian Cioacă, fostul soţ şi asasinul Elodiei Ghinescu a primit o veste cumplită direct în închisoare. Condamnat la 15 ani şi opt luni de închisoare pentru uciderea avocatei, fostul poliţist a pierdut procesul cu asociaţia de proprietari a blocului în care deţine un apartament şi acum este obligat să-şi plătească toate datoriile.

Asasinul Elodiei Ghinescu, condamnat în iunie 2014, la 15 ani şi opt luni de închisoare pentru uciderea acesteia se confruntă, acum, cu mari probleme.

Aflat în arest, sub acuzaţie de ucidere a Elodiei Ghinescu, Cristian Cioacă a primit o veste cumplită. Acesta a pierdut procesul cu asociaţia de proprietari a blocului în care deţine un apartament şi acum este obligat să-şi plătească toate datoriile.

Cristian Cioacă, lovitură dură în puşcărie la exact 13 ani de la dispariţia Elodiei Ghinescu
Judecătorii din Braşov au admis cererea asociaţiei de proprietari care a fost tepuita de Cristian Cioaca, iar în urma acestui lucru, asasinul trebuie să achite tot ceea ce avea de achitat. Mai mult, locuinţa lui ar putea fi scoasă la licitaţie, dacă acesta nu va achita datoriile, notează spynews.ro.

„Admite cererea de valoare redusă formulată de reclamanta ASOCIAŢIA DE PROPRIETARI IULIU MANIU NR.68 în contradictoriu cu paratul CIOACA CONSTANTIN CRISTIAN. Obliga paratul să plătească reclamantei suma de 17962,12 lei, compusă din: debit principal cheltuieli de întreţinere decembrie 2016 – ianuarie 2019 de 9192,59 lei, penalităţi de întârziere aferente aceleiaşi perioade în cuantum de 8452,82 lei şi 92,51 lei fond de reparaţii aferente aceleiaşi perioade. Obliga paratul să plătească reclamantei suma de 1020 lei reprezentând taxa extras ONRC (20 lei) şi onorariu avocaţial (1000 lei)”, au decis, recent, magistraţii.

A primit 15 ani şi opt luni de închisoare pentru uciderea Elodiei Ghinescu, în anul 2007
Cazul Elodia este unul ce nu poate fi uitat prea uşor. În anul 2007, în noaptea de 29 spre 30 august, Cristian Cioaca a ucis-o pe aceasta, în urma unor certuri conjugale pornite de la infidelitate. Cioaca i-a aplicat Elodiei mai multe lovituri, după care a dus-o în baie şi a tranşat-o, pentru a-i ascunde corpul mai uşor.

În anul 2014, Cristian Cioaca a fost condamnat pentru uciderea acesteia şi a primit o pedeapsă de 15 ani şi 8 luni de închisoare, precum şi achitarea pagubelor în valoare de 250.000 de euro, familiei Elodiei Ghinescu.

Ce s-a ales de fiul Elodiei şi al lui Cioaca? Acesta a luat o decizie radicală la 13 ani de la dispariţia mamei sale
S-au scurs 13 ani de la dispariţia Elodiei Ghinescu, iar fiul fostei avocate şi al lui Cristian Cioaca a trecut prin clipe cumplite. De când a rămas fără cei doi părinţi, băiatul a fost nevoit să se conformeze la noua sa viaţă.

Băiatul a trecut prin momente dificile după pierderea mamei sale. Totodată, pe lângă lipsa mamei, Patrick a fost nevoit să stea departe şi de tatăl său. Cristian Cioaca are de ispăşit o pedeapsă de 16 ani şi 8 luni pentru că şi-a ucis soţia. Astfel, băiatul cuplului a ajuns în grija surorii fostului poliţist. Ana Maria Ene este cea care a avut grijă ca băiatului să nu îi lipsească nimic.

Acum Patrick este un adolescent în vârstă de 15 ani şi este membru al Federaţiei Romane de Baschet. În ciuda faptului că a rămas marcat de evenimentele din familia sa, tânărul Patrick se lupta să ducă o viaţă normală. De aceea, el a luat o decizie importantă pentru viitor.

Patrick şi-a dorit să scape de povara pe care o purta din cauza familiei sale. Împreună cu tutorele său care este reprezentat prin sora lui Cioaca, fiul Elodiei ar urma să îşi schimbe numele de familie. Crina Radu, avocata familiei Ghinescu a declarat că sora lui Cristian Cioaca a formulat o cerere prin care solicită schimbarea numelui pentru Patrick Cioaca. Acesta ar urma să ia numele tutorelui.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate